tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 1








Mun idolit!

Ihailen super suuresti Anna-Julia Kontiota. Juuli on vielä niinkin nuori ja viemässä suomalaista väriä ulkomaille! Nyt on kiva ollut kuulla kuinka Juuli on saanut käyttöönsä jo pitkäaikaisen tuttavan Fardonin ja uuden Pasific Des Essartsin! Pacificin kanssa Juuli on jo hyvässä vaiheessa, vaikka yhteistyö ei ole ollut vielä kovin pitkä. Juuli on todella mukavan ja rauhallisen oloinen ratsastaja, pienestä koosta huolimatta hän saa hyvin avut läpi Pacific -orille ja isohkolle Fardonille.
Pasific ja Juuli

Juuli ja Fardon, Helsingissä

Sitten lisää ratsastajia ihan lajin huipulta! Eli seuraavina tulevat ratsastajat Kevin Staut, Marcus Ehning, Hans-Dieter Dreher ja Meredith Michaels-Beerbaum! Kijoitan jotain lyhyesti heistä!

Kevin Stautin otan ensimmäisenä esille, sillä olen aika nuoresta asti katsonut Eurosportilta ratsastusta ja olen vain tykännyt ratsastajasta Kevin Staut ilman parempaa syytä. :D Muistan Kevinin ratsastusta hyvin niiltä ajoilta, jolloin hänellä oli käytössä Le Prestige St. Lois (De Hus silloin nimessä mukana). Tykkäsin aina katsoa kuinka kipakka Le Prestige oli, pukitteli ja loikki aina esteiden välissä, mutta hevonen oli luottoratsu silloin ranking 1. sijalla olevalle Kevinille ja radoilta tuli aina nollat ja vauhdikas uusinta oli taattu! Sitten samoihin aikoihin pikkuhiljaa enemmän ja enemmän kuvioihin tuli Silvana HDC(De Hus silloin). Silvana oli uusinnoissa aika hidas, eikä ihan näppärin mutta iso, matkaa tavoittava laukka auttoi siinä. Nykyään Kevinillä luottohevosena toimii Silvana ja sitten välillä on vilahdellut myös ruotsalaisen Malin Baryard-Johnssonin Reveur De Hurtebise -ruuna. Kevinhän ratsastaa Haras des Coudrettesin siittolan hevosia, siitä tuo HDC hevosten nimen lopussa. Kevin on tällähetkellä esteratsastuksen maailman ranking listan sijalla 13. Staut edustaa siis Ranskaa.
Kevin ja Reveur de Hurtbise HDC

Staut ja Elky van Het Indihof

Jo lopetettu, Le Prestige St Lois 

Silvana HDC

Marcus Ehning
Hyvin eleetön ratsastaja, nopea aikaa vastaan ja taskusta löytyy paaaljon kokemusta. Hän on ranking sijalla 38. Upea ratsastaja, jolla kivan varmoja hevosia GP-tasolla. Ja siis tässä kyseessä saksalainen ratsastaja. Marcus Ehnigin tunnetuin hevonen taitaa olla For Pleasure (i. Furioso II ei. Grannus), jolla on paljon jälkeläisiä tämän päivän kisahevosissa! Upea ori For Pleasuren voittosumma on huimat 1.8milj. euroa!!! Ja tämä hevonen on sijoittunut sijoittunut kuuden parhaan joukkoon yli 400krt 145cm ja sitä suuremmilla radoilla, huimaa!! Muita hevosia Ehningillä  Cornado NRW (i. Cornet Obolensky ei. Acobat I) ja Plot Blue (i. Mr Blue ei. Pilot)! 
Marcus ja Plot Blue
Cornado NRW yllä ja alapuolella


For Pleasure


Hans-Dieter Dreheriin ihastuin suunnattomasti Helsingissä. Hän hyppäsi Helsingissä mm. 145cm luokan sunnuntaina hevosellaan Cool and Easy (i. Contender ei. Riverman) ja veikin sillä luokan voiton! Niin ihanan ammattimaisesti Dreher luotsasi hevosen maaliin! Ja hevosen nimi näytti pitävän paikkansa ja ratsastus näytti super helpolle ja siistille. Ihailen! Mutta sitten tämä musta ori Embassy II (i. Escudo I ei. Silvio I), joka vain leijailee yli esteiden. Nopean ja näppärän oloinen, tämän oriin olen aiemminkin Helsingissä nähnyt aivan ihana hevonen kyseessä! Dreher löytyy sijalta 34 ja saksalainen tässäkin kyseessä.
 Dreher ja Embassy II, helsingissä

Dreher ja Cool and Easy, Helsingissä

Meredith Michaels-Beerbaum, edustaa Saksaa, mutta alunperin kyseessä yhdysvaltalainen. :P Meredithillä on myös Meredithillä huhutaan olevan maailman paras pohjeasento, onko tämä totta? ;) Meredith on mennyt Saksaan Paul Shockemöhlen luo kesäksi, mutta jäikin pysyvästi ja avioitui -98 Markus Beerbaumin kanssa ja vaihtoi silloin kansalaisuutensa. Upea ratsastaja, joka on tunnettu hevosistaan Shutterfly ja Quick Star. Ranking listalla nrolla 51. 
Kuvassa Shutterfly ja Meredith

Meredith ja Quick Star

Meredith ja vähän uudempi kilpakumppani Fibonacci

Vielä mainittakoon nuoret tähdet Jessica Menoza ja hänellä hevonen Spirit T, sijoittuivat Helsingin World Cupissa sijalle 2. Sekä Bertram Allen (ranking listan sijalla 7.)  ja hänellä kivoja hevosia ovat Molly Malone ja Romanov.

Hehe tätä tehdessä tulikin tutkittua enemmän tätä sivustoa, oli muuten super hauska selailla tätä ja tässä vierähtikin tunti jos parikin ihan vain selaillessa tietoja ja sijoituksia. Tosiaan, kun ratsastajan nimeä klikkaa, niin pääsee näkemään viime kisojen tulokset, millä hevosella jne. Kouluratsastuksen rankingit löytää myös tuolta!

Mitä piditte? Onko teillä samoja mielipiteitä tai idoleita? 



6 kommenttia:

  1. Joillekkin oli varmaan kiva ja hyödyllinen postaus itse en oikein jaksa tällaisia lukea mutta kiva idea :)
    Olisi mukava jonain luukkuna nähdä videota esim. myday tai tallivideopostaus yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuollaista on tulossa... ;) Ja tämä olikin vähän tällainen ei ehkä niin pakollinen postaus, mutta parempi kuin ei mitään. Kyllä tää tästä paranee! Toivottavasti :D

      Poista
  2. 1,8 miljoonaa euroa eikä 1 830 000milj. euroa ;) tuo luku olisi jo reilusti päälle miljardeissa.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus!! Odotan innolla muita luukkuja :D
    yksi korjaus vain, tekstissä mainittu hevonen on Reveur de Hurtebise, ei Revuer :) Se on kyl tosi makee heppa ja Malin baryard kisas sillä joskus vuosia sitten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ajatusvirhe tullut tuota kirjoittaessa1 :P Korjaillanpa asiat heti! Ja kiva jos pidit! :)

      Poista