keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 2









Tänään saatte tutustua mun joulupukin toivelistaan! Se ei todellakaan ole pitkä, sillä yksi joululahjoistani on lomamatka keväällä. Mutta jotain olen etsinyt tähän listalle! :D 
tässä täallaisia aika perus

Kuva tahalteen pieni, sillä muuten laatu lähtee 


Tässä siis aika perus toiveita, mutta nää on siitä hyviä, että ei voi "osua" väärään, vaan kaikki käytetän tai syödään! :D Eli ylhäällä mun Fazerin lempisuklaat, sekä esim. H & M lahjakortti, muukin esim. Stockmann ja Lindex kävisi ehkä jopa paremmin! :P Sitten kaksi kivaa jouluista Essietä! Essiellä on ihan parhaita kynsilakkoja, niissä on hyvä väripikmentti ja ne kestää tosi hyvin! Hööksille lahjakortti 50-100€ ois ihan sika jees, koska keväällä pitäis hankkia uudet chapsit! :D Ja raha, aina käyttöä ja tarvetta! Kovin paljoa ei tuu mieleen, mut noi olis ihan super jees! Joku kiva esim. Tommy Hilfigerin kello ois kanssa kiva... ;)

3 kommenttia:

  1. Olipas sulla vähän toiveita :D siis verrat´tuna mun toiveisiin.... poninomistajana toivon ite mun ponille kaikenlaista, isoin toive on yhdet dyonin suitset ja sitte freejumpit ;)

    Yksi random kysymys vielä, onks sulla enää mitään hoitsua? :)

    ps. tykkään sun kalenterista tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, no kun tuntuu että moni muu lahja ois vähän turhaa tmv, niin :D mutta poninomistajana on varmaan paljon toiveita ja tarpeita! :) Ja juu meillä alkoi taas hoitamiset, niin hoidan taas Nettaa! :)

      Kiitos, jos tykkäät! Toivon että kaikki jaksaa lukea näitä, nimittäin eihän tässä olla vielä edes vauhtiin päästy!

      Poista
  2. Where to Bet on Sports To Bet On Sports In Illinois
    The best sports bet types and casino-roll.com bonuses available in Illinois. The most worrione common 토토 사이트 홍보 sports https://vannienailor4166blog.blogspot.com/ betting options available. Bet $20, Win $150, Win $100 herzamanindir.com/ or

    VastaaPoista