maanantai 30. joulukuuta 2013

Normaali päivä

Okei, sanoisinko, että tuo otsikko on aika hihasta vedetty, mutta antaapi olla.
Esitän teille tähän alkuun kysymyksen onko normaalit postaukseni tylsiä ja sitten voisitte laittaa kommenttia, että onko vai ei ja onko paranneltavaa (mitä?) vai ei. ;) Okei aika sekavasti selitetty, mutta ihan sama. Tosiaan postauskset ovat olleet aika lyhyitä kun ei oikein tiedä mistä kertoa.  Ja toiseksi tämä ulkoasu on kaamea, mutta banneri ihan jees. Tänään olisi ollut tallipäivä, mutta en mennyt, koska en täältä oikein pääse. :( Voi Nasu parkaa ilman hoitajaa siellä. No ei kyllä se pärjää! Tosiaan ajattelin nyt kertoa minkälaisia tehtävia teen siis siellä Kobbin kanssa heti kun sinne pääsen tällä viikolla. 
Aika sekava, mutta alussa tietty alkukäynnit jne. mutta sitten tuo tehtävä. Eli voisin tehdä ravissa ja käynnissä niin, että komikaarista ja tuota loivaa kiemurauraa. Sitten melkein kun kiemura ura on loppu niin pysähdys ja taas raviin/käynttiin ja tuota siis molempiin suuntiin. Sitten tolla pitkällä sivulla on noita pisteitä niin sinne siis koottua ravia/käyntiä ja sitten taas normaalia tahtia eteenpäin. Myös teen eteen ja alas juttuja ja meen varmaan ilman jallustimia jossaain vaiheessa. Ja ilman satulaa maastoon loppukäynneille. tosiaan sää pitää kattoa että meenkö maneesissa vai miten. 
Siinä siis taas nuo hevostelu-uutiset.
Tänään sitten nukuin tooosi pitkään ainaki omasta mielestän sillä en ikinä nuku näin pitkään varttia vaille yhteentoista! Okei valvoin aika pitkään, mutta siis menin ulos kuvailin ym. jaaaa tulin tähän koneelle ja olen kokeillut väsätä bannua mutta joo kaikki oli ihan hirveitä! Hehe mun siskon koneella (jota käytän melkein päivittäin) on hieman parempia Canon EOS 500D:llä perheemme järkkärillä otettuja kuvia joten enköhän väsää sieltä jonkun kivemman! ;) Tässä hieman syksyisiä talvisia kuvia. :D


Kun noi kvat suurens niin niistä tulo vähän epätarkkoja ainakin tosta toisesta tästä alemmasta.
Taas tällainen tylsä postaus normipäivästä, mutta saa yt kelvata! :D :) Kommentoikaa ja toivokaa kaikkea mitä haluatte ja että korjaan ym.!!!!!!  

2 kommenttia:

  1. Enemmän sellaista normi lörpöttelyä ja kuvia. Siivouspostauksen tyyliset ovat kivoja ja joka postauksreen ei tarvitse laittaa heppa juttui...

    VastaaPoista
  2. Selvä! Kiitos kommentista. :)

    VastaaPoista