perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 20

Joulukalenteri
Neljä päiväää jouluun kiik!!! En malta odotttaa tässä siis joululahja postaus! Vähän myöhässä, mutta silti! Aloitetaan nyt jostain. Tänään sitte pääsi joululoman viettoon ja ihan hyvä todistus tuli jossa oli tasapuolisesti ysejä ja kaseja.

1. Ehdottomasti Flip Coverit nämä ovat toivotuin lahja! Olen rikkonut puhelimen näytön riittävän monta kertaa (2).
2. Suklaata. Se kuuluu jouluun ja aika halpa ostaa. En nyt tiedä onko se kovin tarpeellinen, mutta varmasti pidetty joululahja! :D
3. Kirjoja. Tykkään lukea kirjoja, mutta niiden täytyy olla ehdottomasti hyviä!!!
4. Tallipipo. Kaikki sanoo että ei hyviä vaatteita tallille itse asiassa olen sitä mieltä että siellä pitää olla yhtä siistit vaatteet kun muuallakin se on harrastus muiden joukossa. Oltiin jo syksyllä äidin kanssa Hööksissä ja kattelin pipoja niin ihastuin yhteen tummansiniseen blingi-pipoon! <3
5. Ratsastuspaita. Yksi kiva viininpunainen kauluspaita jonka kaulus on tummansininen, Hööks.
6. Uudet ratsastushousut. Vanhat on siis aika kulahtaneet eikä esteitä hypätessä kunnolla pidä jalkaa paikallaan niin siksipä tarttisi uudet mariinin väriset (tumma sininen) edudtushousut.
7. Usi kypärä minulla on kaksi kypärää jotka ovat reilut kolme neljä vuotta vanhat, joten uutta kaipaisi ei uutuuksien takia vaan Lamicellin kypärä joka olisi kanssa tummansininen, niin ne eivät paina juuri mitään ja ovat takaapäin säädettävä niinkuin pyöräilykypärä. JA mikä parasta VIILEÄ kesällä ja toki talvella kylmä, mutta se on korjattavissa kypärämyssyllä! ;)

Siinä kaikki minun toiveet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti