sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 7 & 8

Joulukalenteri
Moikka! Eilen olin juuri saamassa postausta valmiiksi, mutta sitten meni netti ja se ei ollut tallentanut tekstiä niin siinäpä meni se postaus... :( Huoh! Oliko kukaan muuten tänään Ruskeasuolla katsomassa Kouluratsastusklinikkaa? Itse unohdin varat liput joten enpä siis siellä ollut. 
Palataanpa siis eiliseen! Eilen siivosin huoneen josta tulossa erikseen postaus ja toivotaan että tykkäätte! ;) Mutta ihan normipäivä muuten ja katsoin telkkaria ja ulkoilin ja sillei. :D 
KUVIA EILISELTÄ:


 Nämä ylemmät kuvat otettu perheemme järjestelykameralla Canon EOS 500D.


Nasse oli maanantaina aika terävän tallilla niin sai hyviä kuvia. ;) Kuvat: Veera, Canon EOS 1100D

Mutta tänään käytiin perheeni kanssa Porvoossa vähän joulutorilla ja oli kyllä kaunista  ja jouluista. Sieltä kun tultiin niin syötiin ja mentiin äidin kanssa kaksin jouluostoksille. ;) Sieltä tarttuikin lahjoja ja ruokaa mukaan ja nyt sitten tultiin kotiin niin söin iltapalaa ja vähän jäätelöä. ;) Nyt vielä kun tässä koneen äärellä olen niin pitäisi tyhjentää vähän koneen muistia ja kirjoitella paria postausta. Huomenna menen ratsastamaan Kobbia ja toivotaan, että saan vähän kuvia sieltä. ;) Kaikkea videopostausta, MyDay:tä ym. kivaa on nyt tulossa tänne joulukalenteriin malttakaapa mielenne ja kommentoikaa normipostauksiin vähän, että mitä tykkäsitte ja anonyyminäkin voi kommentoida ja pidäthän mielessäsi kommentin sisällön asiallisuuden!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti