tiistai 31. joulukuuta 2013

Mitä vuodesta 2013 on jäänyt mieleen +kehittymiseni ratsastuksessa vuonna 2013 aikana

Mitä juuri SINULLE jäi mieleen vuodesta 2013?

Itselle jäi mieleen onnistumisia ja epäonnistumisia, matkoja ja hevosia, Nasse.

Tammikuu 2013
Olin ratsastanut n. vuoden viikissä ja Nassesta tuli hoitoponini. :) Tipuin Javelta ja lopetin jännittämisen laukassa. Koulu alkoi joululoman jälkeen.

Helmikuu 2013
Koulu jatkui normaalisti. Kokeista tuli hyviä numeroita ja lähdimme lomalle Malesiaan niin, että olimme 5pv Kuala Lumpurissa ja 9pv Langkawi saarella. Matka oli suuri elämys!!! Kaipaan sitä lämpöä ja ei uskoisi että olimme siellä tänävuonna!


Langkawi <333

Laskuvesi

Kuollut rapu

+30-astetta,jätski kelpas!

Siellä oli ihan sikana apinoita! :D <3



Maaliskuu 2013
Palattiin malesiasta ja koulussa kokeiden numerot laski huimasti! Nasse oli saanut hienon uuden satulan joka piti kuvata heti! :D Muuten normaali kuukausi. Suuri kaipaus Malesiaan jäi, Nasu onneksi sai mut ajantasalle.
NASU!!!!!! <333333333

Huhtikuu 2013
Huhtikuun ekoina päivinä loput lumet suli pois ja tutustutettiin poneja kenttään pitkän maneesikauden jälkeen. ;) Koulussa oli kivaa ja hengailin minkä tallijutuilta kerkesn besuni kaa! <3

Toukuu 2013
Ratsiettiin paljon poneja kentällä! Koulussa oli paljon kokeita ja Nasun hoitaminen sen rinnalla sujui hyvin! :)
Paras poni ratsastaessa on Hanna! <333

Kesäkuu 2013
Suoritin ratsastuksen perusmerkin Nasulla vähän hui hai se meni, mutta läpi mnetiin! :D Opettajan kommentti: "Yritä istua syvemmälle satulaan ja jalat ponin ympärille." Se oli siis miinus asia plussaa kulma oli: "Tarkasti ja siististi ratsastetut tiet ja hieno tervehdys pituushalkaisijalla!" Eli suoritettii perusmerkki ja koulu loppu!!!!!

Heinäkuu 2013
Lähdiin ridaleirille Fenixiin maailman paas leiri oli!!!! Niin kivaa kiitti kaikille siellä olelleille! Miss you Toppen! <3<3<3 166 päivää niin nään sut kulta!






 Kokonimeltään siis Top Gun joka oli Hannover tamma!!! Miss you so much!!!!
Tossa kuussa oli myös mun synttärit! Hehe.. :) Ja kaikkee muuta kivaa. Tulee niin kaikki muistot mieleen leirillä oli sika kivoja tyttöjä, paras leirikaste ym.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333333333333333 Sain muuten Nokia Lumia 520 lahjaks!

Elokuu 2013
Koulu jatkuu... Eiii! No ratsastus alkoi uudestaan myös ja kova treenaus! Ei muuta kerrottavaa.
Minä ja Hanna! Muistan ton tunnin ja ope huus että ratsasta läpi seinän! :D

Nasu sai Hööksistä uuden riimun  ja toi Superstar tossa turvan päällä on aika kuvaava. ! :)


Syyskuu 2013
Tästä en oikein muista mitään! :D Eli ei merkityksellinen kannaltani. Taisi olla syysloma ja käytii Virossa ja tässä kuussa oli vielä yli +15 asteisia päiviä! :o Puhelin meni korjaamolle.

<-maisemat kannelta Dream!

Laivan puffa oli hyvä varsinkin jälkkäri-osio!! :D

Lokakuu 2013
Horse Show MAAILMAN PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oli niin kivaa ja ne hevoset ja ratsastajat! WOW! <333 :)) Talleilu jatkui koulu jatkui ja niin... Oli aika moista ja aika lämmintä perustettiin silloin kaverini kanssa entinen blogimme. :)
Nasu tekee jotain...

Sleepy pony! <3

Kukkia okei kaikki varmaa tietää. :D

Kevin Staut ja Silvana HDC!!! <333

Kevin laskemassa laukka-askelia! :)<3333

Marraskuu 2013
Mun nimipäivät. :D Ratsastus jatkui aiheen: istunta. Ja koulussa sujui erinomaisesti!  Ei kai muuta satoi, satoi ja satoi ja oli pimeetä ja osittain kylmää... Malesiia oisin sillo tarvinnu. Aloin ratsittaa Kobbia ihan marraskuun vikalla viikolla!

Joulukuu 2013
Joulunodotus alkoi ja vettä tuli... Jep jep sitä luntakaan ei ole täällä etelässä uskokaa tai älkää vieläkään. Voitte kuvitella kun joudun harjaamaan valkoista ponia mudasta!... Sain kivoja joululahjoja. 
Kobbi! <333 ->




Yli mentiin!

Pus pus lilla ponny!

Super cute and sweet pony Percunas! <3


Joulukalenteri!

Vika tunti! Väsynyt ratsastaja ja poni Aladin! :D

Kuusi

Ihanin lahja! <3


 

 Sanotaanko niin, että vuosi 2013 oli ikimuistoinen ja se on nyt pulkassa! Hyvää uutta vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti