lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 6

Moikka!
Viimepostauksessa kyselin mitä haluatte siihen ei ole tullut kommentteja joten nytpä sitten teen tällaisen itsenäisyyspäivän kunniaksi postauksen jossa on paljon kuvia itsenäisyyspäivältä tai paljon ja paljon sellaiset 4 kuvaa. Tänne eteläänkin satoi vihdoin lumi, mutta se on tollaista räntä loska hommaa.
Itsenäisyyspäivän aloitin nukkumalla pitkään. Nukuin n. 9:n ja sitten menin aamupalalle. Aamupalaksi oli pancakseja, Maple Syruppia, hilloa ja sokeria. Sitten leivottiin pipareita ja puin tallivaatteet päälle ja lähdin tallilla n. 11 kun muut jäivät koristelemaan pipareita. Aamulla pyrytti räntää/lunta aika paljon ja mentiikin sen takia maneesiin ratsastamaan. Aluksi menin paljon käyntiä ja pujoteltiin ja mentiin kapeaa puomia. Se meni tosi hyvin ja sitten alettiin tulemaan niitä ravissa nekin meni hyvin ja sitten jätettiin ne kokonaan tehtävästä posi ja lähdin laukkaamaan ympäri maneesia laukassa Kobbia sai vähän käskyttää liikkumaan, mutta sitten se alkoikin liikkumaan ihan extra hyvin laukassa! :) Sitten vain loppukäunnit ja alas selästä.
Kun tulin kotiin oli ruokana karjalanpaistia! Nam! Oli kyllä tosi hyvää. Sitten menin vähän ulkoilemaan ja nyt vain löhöän täällä huoneen pohjalla tietokoneen ääressä.
 
Tämän vuoden linnanjuhlat pidetäänTampere-talolla konsertissa ja niin hienoja pukuja ei tullakkaan näkemään. Oho! Nytten ne jo alkaakin! Pitää mennä. Hyvää joulunodotusta!!! Pahoittelen toppuraista konettani huomenna tulossa kunnon joulukalenteri!!! Tämä siis kirjoitettu eilen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti