keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 18

Joulukalenteri
Moi! Melkein kävi köpelösti kun saliksen meinasin unohtaa. Pari postausta jäänyt väliin ja osa kirjoitettu puhelimella. Tännä oli ratsastus ja tän kauden viimeinen tunti ja hypättiin estettä ja pujoteltiin. Kerran ponit säikähti, mutta Aladin ei lähtenyt käsistä. Menin siis Aladinilla tummaruunikko n. 140cm korkea. Oikein kivaa oli ja pari kieltoa saatiin vikoille hypyille, mutta saatin sitten kerran uudelleen yrityksen jälkeen herra menemään yli. Aluksi tultiin ravissa (vasempaan kierrokseen) otettiin käyntiin ja tultiin laukassa oikeaankierrokseen. Tyytyväinen olen tässä kuva loppukäynneiltä.
Huono laatuinen, mutta silti! :D

Nyt illalla ratsastuksen jälkeen oli ruokana lohta ja sphagettia. Sen jälkeen mentiin ostamaan joulukuusi (aito). Jaa öö öö öö... :D Käytiin hakemassa mun luistimet kun mennään koulun kanssa luistelemaan (tekojäälle).

Ihana tuore kuusi! <3

Luukku:
Elikkä kaikki joilla on keppari ja yleensä niillä ei ole otsapantaa niin tässä teko ohjeet!:

1. Mittaa kolme n. 45cm pituista langan pätkää. HUOM! kun letität niin otsapannasta ei tule kuin noin 20cm pituinen!

2. Tee päähän solmu ja HUOM! jäätä solmun taakse vähän lankaa kuten kuvassa!! Vähintään 2CM! Lähde letittämään ja tee sen jälkeen toiseen päähän solmu kun katsot sen olevan sopivan pituinen kepparisi otsaan.

3. Kiinnitä sopivalle korkeudelle suitsiin haluamallasi tavalla.

4. Kuvassa tarkennuskohde on väärä! :D Valmista tuli
 
Tuotteen esittelyä luvassa huomiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti