maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 23

Joulukalenteri
Joulikalenterin toiseksi viimeinen luukku aukeaa ja siinä esittelyyn pääsee ihanat blogit! Yksi todella kiva juttu nimeltä linkkaa blogisi!

Luukku:

1.
Paras blogi, on ehdottomastii Voitto Kotiin eli www.lillivoitto.blogspot.fi
Tuosta linkistä pääsette blogiin! Pidän siitä, koska siinä on Tiia ja Voice of Fortuna eli Voitto. Ja se kertoo heidän arkipäivistä, valmennuksista ja kisoista. Jos olet True-tuuppari niin sinun ei välttämättä kannata painaa tuota linkkiä, mutta siis sehän kertoo 16.V Tiian hevosesta Voitosta ja heidän hyppelyistä eli päälajina toimii esteratsastus! Olen saanut itse siitä inspiraation alkaa pitää omaa blogia ja jep sitä minä paratsa aikaa kirjoitankin. Itse olen True-Showjumper joten tykkään lukea Tiian blogia. Siinä on hyviä sopivan pituisia postauksia ja ihania kuvia!

2.
Toiseksi parhain blogi on Pinjan BonBon-blogi eli www.bonbonponi.fi
Se kertoo 15-vuotiaan Pinjan elämästä poninsa BonBonin eli Lillin kanssa. Hekin ovat esteisiin paneutuneita joten sitäkin blogia on kiva seurailla. Lilli on jäänyt aika pieneksi Pinjalle joten niiden kuulumisia tulee harvemmin. Pinja on siis Tiian pikkusisko ja heillä on oma talli pihassa aitauksineen ja kenttineen kurkistakaapa tuosta linkistä ja sukeltakaa heppamaailaaman! :) ;)

3.
Kolmenneksi pääsi ehdottomasti Kaktun ja Futuran blogi eli www.kaktunjafuturanblogi.blogspot.fi
Se kertoo puolestaan Kaktun, aikuisen naisratsastajan elämästä Lämminveriravurin, Futuran treenistä. Se on ihana blogi joskin vähän liian pitkiä tekstejä, mutta muuten ihan paras!

4.
Sophia Backlundin  blogi kertoo aikuisesta opiskeliasta jolla on kaksi suuren tason hienoa ruunaa! Tämä on siis ehdoton kouluratsastus blogi jota seuraan siksi, että saisin kouluratsastustaitojani paremmiksi! Kurkkaahan sinne www.sophiabacklund.blogspot.fi

5.
Viimeiseksi Top-5 listassa sijoittui Wolle Wolkenstein blogi joka kertoo Ellan ja hänen kouluhevos ruunan elämästä. Tätäkin seuraan aika lailla samoista syistä, kun Sophian blogia. :) Tosi hyvää tekstiä ja kivoja kuvia!

Siinä siis kaikkii! Mutta nyt kaikki tänne linkkaamaan blogisi! Ohjeet ovat tässä alapuolella!

Linkkaa blogisi!
Ohjeet:

Kirjoita kommentti-boksiin blogisi osoite ja kerro siitä kaksi asiaa! Parhaat blogit esitellään blogissani! Osallistumis aikaa on 31.12.13 asti!!!!!!!!!!!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti