sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 19

Postauksen lopussa videota!!!


Älkää kysykö mitä kävi, tietokoneeni kävi. Venkslasin videoita valmiiksi ja säädin jotain ja nyt teenkin niin että seuraavissa kahdessa postauksessa on kaksi luukkua! Sen päivän ja noiden jääneiden päivien luukut. 

Asiaan eli tän eilisen ratsastukseen, jonka menin Sendalla. Olen vihannut sitä hevosta keväästä asti ja nyt päätin päästä siitä yli ja toivoin sen tunnille. Mentiin pellolla itsenäisesti! Tykästyin Sendaan heti, siellä pitää olla ihanan topakka, mutta kun se liikkuu siellä on tosi kiva olla ja lopputunnista kun antoi pidempää ohjaa niin se tuli alemmas ohjalle, eikä ollut muulina siellä ylhäällä. 


Alkuverkkailin kahdeksikolla! Ihan paras tehtävä, hevonen tulee asettuneeksi, taipuneeksi, ja vetreäksi sekä samalla tulee suoristuskin tehtyä. Cenda oli tosi jees ja otin pari laukkaympyrää ja rauhallisia laukkasuoria muutama. 


Jalksani on tosi hyvin :DD


Sendalla on muuten Redin vanha satula

Rauhalliseella laukkasuoralla



Sitten kaasuteltiin kilpaa Lauran kanssa pellon toisesta päädystä toiseen mukavan haipakkaa vauhtia! Oli super kivaa ja kyllä oln melkein koko tunnin hupparilla, koska kuumuus... :D Jouluun 5pvä. :D

<3 tykästyin Sendaan hirmusesti!

Aktiivinen ravi ja ohjat tuntumalla, mallikasta! :`D




7 kommenttia:

  1. Toi oli niiin paras tunti❤ Oottelen innolla niit videoita nii nään kui lujaa mentii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just latautumassa sinne samaan kansioon minne kuvatki!!! :)

      Poista
  2. Toivoisisin postausta siitä millaista on olla siellä tallilla hoitaja missä ratsastat mitä teet yleensä ja miyen ymsyms

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kone tökkii! Toki näihin olisin voinut vastata aiemmin puhelimella.

      Poista
    2. Kone tökkii! Toki näihin olisin voinut vastata aiemmin puhelimella.

      Poista