keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 16



Huomenna alkaa videoputki! Mulla on kolme videota nyt muokattavissa niin tänään kerron mun sisiaalisista medioista! Käytän eniten snäppiä, instagramia ja jos voi sosiaaliseksi mediaksi sanoa niin Bloglovinia! 


Bloglovinista luen n. 140 eri blogia ja yhdessä päivässä tulee luettua n. 20 postausta eli menee vähän lehtien lukemisesta! Helppo seurata postauksia ja uudet postaukset päivittyvät aina "feediin". Alkuperäiseenkin postaukseen voi klikata bloglovin -postauksen lopusta ja silloin se vie nettisivuille ja näin pystyy mennä nopeasti vaikkapa kommentoimaan! Bloglovinissa voit luoda kansioita joihin voit tallentaa kiinnostavimpia blogipostauksia, joita saattaa olla kiva lukea myöhemmin! Mulla on jo 2000 postausta tallennettuna, että lukeminen ei tule loppumaan. Samoin jos postauksissa on kivoja videoita niin tallentelen niitä senkin takia! Suosittelen!!!

Instagram: Onko tähän mitään sanottavaa! Mahtava "kuvapalvelu" jota jotkut saattaa käyttää direct -puolella chattailuun. Käyttäjäsi voi olla julkinen tai yksityinen ja voit julkaista kuvia tai max 15sek. pituisia videoita! Niitä voi myös muokata ja laittaa eri filtereitä.

Snapchat: kuvat tulee ja menee. Ne ei tallennu ellet niitä kuvakaappaa eli screenshottaa ja jos näin teet kaverisi saa siitä aina ilmoituksen. Voit lähettää kuvasi kelle vaan kavereistasi jotka olet lisännyt ja kuinka monelle tahansa, sisältäen lämpötilan, kellonajan, filterin ihan mitä vaan melkein. Videot voit nopeuttaa, hidastaa tai laittaa takaperin. Kuvien kestoa kaverille lähettäessä voit säätää 1-10sek. ja videot voi kestää max. 10sek. Sitten sulla on myös oma MyStory, jonne voit lisätä tavaraa ja kaikki sun kaverit näkee ne! MyStoryssä voit myös katsoa kuka on nähnyt sun oman ja jos se on esim. screenshotattu! 


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Milloin tulee taas ratsastuspostausta? Oot tosi hyvä ridaa ja on kiva kattoo ku meet kouluu, joten toivoisin koulutunnista koostetta :D

    VastaaPoista