keskiviikko 26. elokuuta 2015

Ja taas mentiin! +kuvapläjäys

Öhm.. Redi..? :D

Niin, tosiaan tulin kertomaan teille mun ja Redin eilisestä tunnista, hirveän tarkasti en kerro, mutta vähän mitä tehtiin. Kuvattiin nimittäin vähän pidempi videopostaus! :) Takaisin aiheeseen, joka oli laukan lyhentäminen, Redi oli mun ratsastamana mennyt tosi hyvin viime tunnit, joten luotin jo omaan ratsastukseeni ja lopputunnista tuli laukkaava katastrofi.

Niin, siis mitäh? Aloiteltiin tunti normaaliin tapaan ja laukassa yritettiin saada vähän normaalia lyhyempää ja kontrolloidumpaa laukkaa, Redi oli hyvä niin kuin aina ja oma ratsastukseni ei vielä pettänyt, lähdettiin tulemaan 21m suoraa linjaa ja Redi tuli sen normaalilla sujuvalla laukalla 6. Eli pienentäessä lähdettiin seiskaa hakemaan, onnistui hyvin, joskin nypin sen vähän liian myöhään, tulin uusiksi ja tuli heti tasaisempi 7. Jatkettiin tehtävää, Redi tuli hyvin, joskin hieman lähelle.


Niin siis joo en kommentoi :D

 
Jostain syystä en enää keskittynyt ja ratsastukseni levähti ja sorruin siihen mitä ei missään nimessä redin kanssa tapahtua... Vetokisa. Siinä sitten jäin roikkumaan sisäohjaan ja unohdin puolipidätteet ja Redi sekosi täysin. Vaihdettiin suuntaa oikeaksi, joka on molempien heikkous ja no siinähän se otti ja läks (hevosena mäkin oisin tehnyt niin)! Yritin kääntä ympyrälle ennenkö tulen linjan ja maatkustin ja Redi otti hatkat ympyrältä ja laukkailtiin kentän toiseen päätyyn. No sitten se kuumui ja alkoi painaa kädelle ja häkellyin täysin, koska Redi ei ole mulla tehnyt niin ja linja jolle olisi pitänyt saada oikeeseen kierrokseen jopa 8, niin ekasta esteestä mentiin ohi, uusiksi ja jälkimmäisestä ohi ja uusiksi ja rynnäköitiin se 6... ja muut tuli välissä ja taas sain sisäohjalla toheloitua sen 6. HUOH.

VÄHÄN lähelle :D


Joo loput oliki tällasii yritykseks jäi ylityksii

Jaa juures


 

#vetokisa


maailman ympärys matkalla

Hieno poika!<3
 
En tajua ja Rediä en tästä ikimaailmassa syyttäisi, lopettin vain ratsastamisen ja väsähdin ja palasin entiseen virheeseeni, jos olisin heittänyt ohjat lähes pois, niin Redin vauhti olisi hidastunut puolella, mutta ei. Loppuun saatiin kommentiksi "Sulla on mielettömän hieno taito ratsastaa Rediä, vaikka tämä ei teidän tehtävä ehkä ollutkaan." Olin ollut itkukurkussa sitä ennen ja kun tuon kuuli niin tuli leveä hymy huulille. :) Ja niinhän se olikin, kokonaisuudessaan ihan hyvä ja ei tähän maailma kaadu, neljästä tunnista yhteen virheeseen. ;)
MAAILMAN PARAS <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti