tiistai 11. elokuuta 2015

Intensiivileiri osa 2/4

Herättiin 7.30 ja mentiin aamupalalle, jonka jälkeen lähdettiin hakemaan hevosia lähilaitumelta sisään. Listassa luki valkoinen Dexter-poni, jolla oli aikomus hypätä. Yksityistunnin kohdalla, myös sama Dexter ja Dexterin jälkeen illalla hyppäsin suoraan osaavan pikku Pähkinä-ponskin selkään.
 
Dexterin kanssa hypättiin 6-laukan suhteutettua linjaa (pysty-pysty). Dexter oli osaava hyppääjä, sekä reipas, alkutunnista verkkailtiin hepat nopeasti ja otettiin kevyt- ja esteistunta kertaukseen. Jonka jälkeen tultiin puomeja kevyessä istunnassa ja nostettiin e esteiksi. Tässä kuvia tunnilta:

Dexter ihan intsinä, mua ei naurata :D

"Este näkyvissä, äläkä ny sählää mitää siel!"

"Kui pieni..? Säälittävää..."


"No mä järjestän niistä isompii" ;)

"Nostelkaa vaa ;)"

Hieno Dexu :)
Iltapäivemmällä menin Dexterin kanssa 30min yksityistunnin. Korjailtiin mu oikeaa kylkeä, jalan ja jalustimen paikkaa, ja istuinluitakin ajateltiin. Ja ratsastin siirtymisiä askellajien läpi. Kuvia ei valitettavasti ole tästä tunnista.
 
Siitä hyppäsin suoraan Pähkinän selkään, joka oli ruunikko pieni ponitamma. Työskenneltiin kolmikaarisella ja tehtiin siirtymisiä Pähkinä oli Super kiva ja sillä on kilpailtu jopa tuntsareiden SM-kisoissa! Oli tosi osaava ja kiva kouluponi.
 

4 kommenttia: