maanantai 10. elokuuta 2015

Intensiivileiri osa 1/4

Kyllä, vain nyt seuraavan leirin kuulumisiin, eli sunnuntaihin 2.8.15. Tosiaan ensimmäisenä päivänä valittiin huoneet ja asetuttiin taloksi. Valittiin hoitsut pituuksien mukaan ja sain itselleni ruunikon tamman Pepin.

Kaunein, Peppi <3

Tässä näkee hyvin Pepin kokoa ja rakennetta!
Haettiin hevoset kauempaa laitumelta talliin ja laitettiin ratsastuskamat päälle ja hetki meni kun olin jo Pepin selässä. Peppi on isoliikkeinen ja jäykkä hevonen, ja koulutunneilla sillä käytettiin thedemaneja, samantyyppiset kuin martingaali, mutta ohjaan ne kiinnittyi kuolaimen kautta. Peppi osoittautui oiken kivaksi, ravi pompotti, laukka oli ihan jees, tehtiin kulmien ratsastuksia takaosa käännöksillä ja muutenkin ihan vaan ratsastettiin askellajit läpi. Kokeiltiin myös englantilaista ohjasotetta ja, silloin nyrkit pysyy paremmin pystyssä eikä lähde vaeltamaan, auki tai ratsastamaan pitkällä ohjalla. Alkuun tuntui hassulle, mutta siihen tottui. ;) Ruuaksi oli nugetteja ja lohkoperunoita. Teoriassa vaan vähän höpöteltiin sitä sun tätä. :)
 
Alkuverkkailua


Kaunein kulman ratsastus ikinä...


Peppiä ärsyttää mun pomppiminen sen ravissa

Ja sitten vähän laukkavoltteja

Molemmat kaikkensa antaneita
 Tosiaan olen aika varma, että joku kysyy, niin Pepillä ei ole martingaalit vaan thiedemanit, eli vähän kuin gramaanit, mutta tuossa ei tule kahta ohjaa käteen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti