sunnuntai 23. elokuuta 2015

Suosikkisarjani

Tänään ajattelin kirjoittaa teille suosikkisarjoistani! Mulla on kolme suosikkia ja olen aika varma, että ainakin 1/3 maailman nuorista.

1. Gossip Girl
Sarja kertoo rikkaista nuorista, jotka elävät Manhattanilla, New Yorkissa, Upper East Sidella. Ja kuinka alkuteksteissä meneekän " Scandalous lives of Manhattan`s elite" ja sarjan tapahtumia selostaa anonyymi tyttö, joka kirjoittaa blogia Gossip Girl, sieltä kaikki manhattanilaiset lukevat paljastuksia ja juoruja. Pääosissa on Serena, Blair, Dan, Nate ja Chuck. Sarja alkaa heidän teini-iästään ja jatkuu n. 21-vuotiaiksi asti. Netflixsissä on sarjasta kaikki 6 tuotantokautta. 
Sarjan alku kuuluu usein näin:
"Good morning Upper East Siders, today..." ja loppuu, "I know you love me XOXO Gossip Girl."
 

2. Modern family
Moderni perhe kertoo vanhasta Jaystä (60), jolla on nuori kolumbialainen vaimo Gloria ja hänen poikansa Manny. Jaylla on kaksi keski-ikäistä lasta Claire, jonka perheeseen kuuluvat hänen miehensä Phil ja heidän kolme lasta Haley, Alex (tyttö) ja Luke. Toinen lapsista on Mitchell. Hän on homo ja hänen miehensä on Cam ja heidän myöhemmin mukaan tuleva adoptoitu Lily. Sarja kertoo, arjesta kuin juhlastakin ja sarja on huumorintajuinen. Sarjasta on 6-kautta Netflixsissä. SUOSITTELEN!


3. Pretty Little Liars
Lyhyemmin PLL on jännittävä sarja, joka kertoo neljästä nuoresta, joiden paras kaveri Alison on kuollut. Kuoleman jälkeen tytöille alkaa käymään kaikkea ja heitä uhkailee numerosta Unknown, henkilö, joka laittaa viestien loppuun: -A. Sarja on jännittävä ja siitä on 3 tuottaria Netflixsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti