perjantai 7. elokuuta 2015

Leiripostaus 4/5

Teen leiristä postaus sarjaa nyt viiden päivän ajan  ja kirjoitan tänne siis joka päivä yhden päivän jutut. Kyseessä on päiväleiri Keski-Suomessa, jolla olin viime vuonnakin.

TORSTAI 11.6.2015
Tänään aamulla tehtiin HeB 2010 vuoden kouluohjelma, jonka menin 20-vuotiaalla Fuuria-tammalla. Verkattiin aluksi maneesissa ja sen jälkeen kentällä. Tamma oli niiiin tahmea kuin täi tervassa, ja ei liikkunut minnekään ja koska radalla ei saa käyttää raippaa niin minä jätin sen verkassa pois. Ei ollut hyvä idea. Ongelmakohdat tulevassa radassa havaitsin heti, tahdikkuuden puuttuminen, käyntiväistöt, ravilisäys, temponmuutos laukassa. Ne ei sujunut millään. Väistöt oli olemattomia, niinkuin radallakin, ja tempon muutos sekä lisäys ei onnistuneet alkuunkaan ja pompin kuin heinäsäkki siellä selässä. Rata ei ollut tasainen, voltilla tuli tahtirikko, ravi lisäys ja tempon muutos laukassa oli surkeat ja niitä ei edes erottanut. Mutta Fuuria syttyi kun taustalla soi eri kouluohjelmiin sopivia musiikkeja ja Fuuria joka oli nuorempana kansallisella tasolla mennyt vaativiakin ohjelmia tykkäsi ja rentoutui. Se tiesi että kyseessä oli "kisa". 

Fuuria ja mä estetunnilla

KOULUOHJELMAN
onnistumiset, huomiot, pisteet ja prosentit

ONNISTUMISET:
+ täsmälliset siirtymiset, niistä olen ennenkin saanut kehuja ;)
+ hyvä lopputervehdys
+ siisti istunta
+ uskalsin ratsastaa
+ kaksi 8 käynnistä ja pysähdyksestä
+ 7 voltista, joissa olen aina ollut huono :D
+ hevonen teki tarvttavat asiat, en tiedä onko toi nyt positiivinen vai negatiivinen, että se teki just ja just tarvittavat asiat :P

HUOMIOT:
- paremmin läpi 
- puolipidätteet valmistelemiseen
- ohjan ja pohkeen väliin
- ohjastuntuma, mulle ei ole ikinä huomautettu :/
- kulmiin paremmin, heh :D
- lisäykset rohkeammin

137p.    59.565%

Kommenttina oli: Siisti rata :)

Mun mielipide on, että rata oli tappavan tasainen, siis mikään ei erottunut ja tahtirike, kulmat ja ne turkaleen puolipidätteet! Huoh... Pienellä huolellisuudella olisin pessyt ne femmat pois sieltä.

Ei musta taida saada kouluratsastajaa tekemälläkään. Kouluohjelmankin opettelin edellisenä yönä 12 ja juu muistin silti ulkoa! Jei!

 
VIDEO RADASTA (tulee myöhemmin): puuttuu pääty-ympyrä, laukkalisäys, lopputervehdys, sillä muisti loppui, mutta mistään kovin olennaisesta, ette jää paitsi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti