keskiviikko 12. elokuuta 2015

Ihana, ihanampi, ihanin...

...Redi <3
Kyllä, menin Redillä, Redillä oli uusi  suora, muovikuolain ja alkuun mua vähän epäilytti, mutta se oli ihan, SUUPER hyvä sillä! Pakko tulla hehkuttamaan, se oli niin super tänään! Jos multa jostain löytis rahaa, niin ostaisin sen!!! <3 Tuli tässä mieleen, että kun kaikki on kunnossa, niin veikkaan, että Redi ei ole enää myynnissä. 


Aloitettiin tunti pitkillä alkukäynneillä, jonka jälkeen siirryttiin kevyeeseen raviin työskentelemään pääty-ympyröillä. Redi ei yhtään kaahotellut, vaan pysyi tasaisena tuntumalle. :) Sitä kutitti turvasta/päästä melkein koko tunti, mutta ennenkuin joku tulee kommentoimaan, niin kyseessä ei ole pölyallergiaa tai mitään headsheaking syndroomaa... Ravissa se siis oli todella miellyttävä, reipas ja ylläpitämiseen ei tarvinnut juuri mitään tehdä.



Redin mielipide työskentelystä :D
Tehtiin pitkää laukkatyöskentelyä ja Redi nosti tosi sujuvasti laukat ja sen sai siitä tosi tasaiseen rytmiin, kevään kaahottelut yms. oli kaikki tiessään. Sujuvaa rytmikästä, ja TODELLA hyvin takajaloilla työntävää laukkaa. Se oli niin miellyttävä tänään (kuten aina ;)). 







Sitten tehtiin tänään kahden puomin laukkaympyrää ja puomista toiseen, piti saada samatie ja samanverran askelia. Ensimmäiseksi vasempaan kierrokseen meni tosi hyvin, taisi mennä niinkin hyvin, että lopetin ratsastamisen täysin, jolloin alkoi tulla taas epätasaisia askelmääri. 9-11, lopuksi löydettiin se meille passeli 10! Olin varautunut pahempaankin sähläykseen ym. mutta intensiivileiri oli tehnyt tehtävänsä ja jaksoin tsempata itseäni, enkä hermostunut vaikka mokailinkin. Osasin myös tukea ja auttaa Rediä oikeissa kohdissa, eikä se jäänyt yksin missään vaiheessa. 





Oikea kierros oli todella paljon parempi ja tasaisempi, tiesin mitkä askelmäärät meille sopi. Redi oli siihen kierrokseen itsekin hyvin valmistautunut ja sekin oli tajunnut mitä tehtävässä haettiin. Ei monta kierrosta tarvittu kun saatin ratsastaa tehtävästä "ulos". Tunti oli tosi onnistunut ja itsekin jaksoin ne pidemmät laukkatyöskentelyt istua. :) Ei voi sanoo muuta, kuin tyytyväinen olen, ehdottomasti! 



<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti