torstai 13. elokuuta 2015

Intensiivileiri osa 3/4

Tiistai 4.8.
Taas pirteinä heräiltiin seiskan kieppeillä ja lampsittiin aamupalalla ja sieltä porottavassa auringossa laitumelle.
Harjailin Peppiä, sillä aina ensiksi harjailtiin hoitsuja, mutta pian huomasinkin itseni säätämässä jalustimia, siellä selässä estetuntia varten. Katselin ympärille ja tehtävät näytti helpoille, ristikkoa kokorataleikkaalla, samoin HORSEBIC-lankulla varustettua okseria, suhteutettu linja, ja pitkällä suoralla lähestymisellä pysty (näitä mun heikkouksia). No aluksi tultiin puomeja laukassa, jonka jälkeen siirryttiin ristikko-okseri tehtävälle. Käytännössä tultiin kahdeksikko.
Alkuverkkaa

Jäin jälkee :P
Hihi, laukka valu turhan reippaaksi ja pitkäksi, ja oikean pohkeen tuki häpyi, joten Peppi viisaana päätti olla ylittämättä
Suoran pitkän lähestymisen pysty

Linjan toka osa
Nousi muiden esteiden mukana 80cm

Tämän jälkeen lounas, ja teoriaa ja sitten Biloun selkään, mutta hetkinen... Tuntilistoja oltiin muuteltu ja mulle valikoitui, komea musta friisiläinen, Frisio!


Tultiin ihania uusia tehtäviä kyseisellä tunnilla, jotka aloitettiin käynnissä, eli takaosakäännökset joka kulmaan, eli pysähdys ja siitä käännettiin ja pikkuhiljaa käännettiin jo suoraan käynnistä ja suoraan ja taas kulma, käännös ja suoraan. Oli tosi kiva tehtävä ja heti kun Frisio hiffas tehtävän se ei malttanut odottaa että sai tehdä sen. Aluksi en pitänyt Frisiosta, sillä se keksi kaikkea kyttäiltävää,  oikoi kulmia, ja pyrähteli karkuun. Mutta kun tehtävät alkoi se keskittyi. Otettiin harjoitusravia ja Frisiolla oli tosi kiva istua siinä. Laukassa tehtiin nii, että aina vastakkaisiin kulmiin, joista alkaa pitkä sivu, niin tehdään takarin jälkeen laukannosto. Frisio innostui siitä tosi paljon ja meinasi juosta vaan takaosakäännökset läpi sen enempää ajattelematta, sillä ötökät häirtsi ja laukassa se sain karistettua niskoistaan. Sitten mentiin ihan äyntiä ja tehtiin niin että toiselle pitkälle sivulle myötälaukkaa ja toiselle vasta. Kaikki luisti heti ja saatiin laukata kulma vastalaukassa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti