keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Sileän väistöjä

Niin tosiaan, tässä alkuun sanon, että blogiin on tulossa huomenna oletettavasti jos saan videon muokattua niin n. 10min videopostauksen! JA ei siinä vielä kaikki, saatte molemmista, sekä viime- että tämän viikon tunneista videokoostetta n. 15min!  Ja meninpä osallistumaan tallimme estekisoihin luokkina 40-50cm ja 60-70cm!

Selkään! 
Maailman komein <3

Jalustinten säätöä
Kyllä ja niitä pääsin treenaamaan Redin kanssa oikein urakalla. Tehtiin normaalit alkuverkat ja Redi oli tosi kiva kuten se nyt on ollutkin. :D Mennään suoraan itse tehtävään. Tehtiin klassista käännetään pituushalkaisijalle ja väistetään takaisin uralle. Tosiaan tämä on se klassinen, mutta mun mielestä paras harjoitus väistöihin. Ainakin Redillä se piti paikkaansa. 
Alkulaukkoja ja hieno Redi, mulla jalka seilannut eteen.

Hyvin työntää ;)

Ahhah rakastan näitä laukkakuvia Redistä! :D



Söpöimmät kaviot <3

Nämä kuvat siis alkuverkasta ja tämä jo harjoitusravista.
Alkuun mun avut oli huonot, koska oon tottunut "automaatti" väistäjiin. No käynnissä tehtiin siivot hyvät askeleet ja itse väistöt ravissa vähän unohdin puolipidätteet ja Redi vaan hölkkäili läpi! Ja käynnissä kun väistöä tehtiin ja tultiin about R:ssä uralle ja toisessa suunnassa S:ssä, niin ideana oli että siitä lähdettiin harjoitusravia ja C:ssä taas keskihalkaisijalle ja väistö uralle. Sama tehtin tosiaan ravissa ja sitten kun pääsi uralle nostettiin laukka. Redi oli hyvä kerran se kiihtyi ennen nostoa joten pysäytin sen ja tein noston uudestaan! Jotenkin ei tunnu, että olisi mitään kirjoitettavaa, jotenkas kuvat ja kuvatekstit kertovat enemmän tunnista!!!

Väistöön lähdossä

Yrittämässä



Ihanin kuva ever  <3




Käyntiväistöä

Hienoo <3

Näin ku kulkis koko aika

Hahhah Redillä on omat jutu mielessä

Tässä näkyy hieman tuota ristiaskellusta




Tää heppa vaan on niin kiva!!! <3



2 kommenttia:

  1. Miksi Redi heittelee päätään noin? Onko se vaan joku sen tapa vai johtuuko esim. Ratsastajan epätasaisista käsistä tai onko se tottunut käyttämään piuhoja? Hyvin kuitenki muuten näyttää menevän ;) Tsemppiä kisoihin!
    T. Elli (Jos vielä muistst Viikistä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha en vois unohtaa!!! <3 Pitää tulla nyt jossain vaiheessa tulla seuraamaan teijän tuntia! ;) sitä häiritsee pöly ja VOI olla että toi turpiskin siis, muuta en tiedä. Jos kenttä on ihan märkä niin ei se silloin päätään heittele. Ja sillä on käytetty piuhoja ja estetunneilla käytetään martingaaleja, mutta sileällä ei mitään. Kiitos! :D Ja pitää vaik wapissa sopia millon tulisin tai ylipäätään vaihtaa kuulumisia! :)

      Poista