torstai 10. syyskuuta 2015

Jokainen askel, joka sekunti...

...pitää ratsastaa!!! 
Jos, joku kysyy multa vinkki, niin tässä se suuri avain ja toki ne iki- ihanat siirtymiset. ;) Oikeasti älä ratsasta jos et ratsasta kirjaimellisesti ratsasta. Ratsastaminen ja kyydissä olo on eri asia. AIVAN ERI ASIA. Ja se asia korostuu kerta kerralta!!!



Tänään päätin:

- paaljon siirtymisiä verkassa ihan kaikesta mahdollisesta asiasta. siis kaikesta!
- ETENEE, ETENEE, ETENEE, kyllä jos en nää paikkaa en nypi vaan ratsastan eteen
-istun alhaalla siellä laukasta
-ratsastan JOKA ASKELEEN, JOKA SEKUNTI!

hevoseen ei kuulu käydä kiinni jos se tuntuu tahmealta, anna vertyä ja testaa sitten herätellä. Ja näin Rediä tänään ratsastin tosin se oli alutsa asti hyvä :D Mutta välikäyntien jälkeen kun alettiin hyppäämään päätin, että jos Redi kuumuu vie mua, en muuta mitään ja istun coolisti ja näillä aineksilla  mentiin! Ja pirskatin hyvin mentiinkin!!! 

Laukassa alkuverrytellessä testailin kaikkea, meneekö se eteen pohkeesta, tuleeko se istunnalla ja pidätteen kautta takaisin, pysähtyykö se laukasta, siirtyykö mutkattoman sulavasti laukasta raviin ja suoraan käyntiin. KYLLÄ. Kaikki toimi, ja se oli outo tunne, mitä ihmettää oli eka ajatus!
Hypätiin alkuun isolla voltilla ristikko, niin kauan kunnes etäisyys ja tähtäys ja tie onnistui ja meillä meni Redin kanssa 3 kierrosta siihen. Ekassa en tajunnut miten tuun tokalla tultiin vähän liikaa sisälle kaatuen ja kolmannella oli just eikä melkein! :)
<33333 kattokaa kuinka se työntää!

Öhömm...


hyppy 1

hyppy2

hyppy3


Lähdettiin hyppäämään sitten tällaista tehtävää ja koko aika suuntana oli vasen vaihdettiin vaan päätyä mistä aloitettiin. Lävistäjää eli koko rata leikkaa ja siis hypättiin este suoraan vähän pitkän sivun alun jälkeen käännettiin kohti keskustaa väliin 5 laukkaa ja siitä käännettiin oikealle ja suoristettiin toisella puolella kenttää pitkän sivun lopussa, jossa oli 3 ja viimeinen este. 
Redin korvat iha menos




Ei vaihtunu laukka ei, kisoissa paree vaihtuu
Ehkä paras kuva ikinä :DDD

Whoops... :`D


Osattii me se paremminki

Läheltä mentii sanoisinkos :D

Mun asento on hukassa :D


Söpöö <3

Tääki meni siististi loppujen lopuks!
 
Suoraan teille kuvia kauhisteleville sanon, että joo noi mun lepakon siivet on järkyttävät ja yritän korjata niitä. Ja vielä se, että Redi on kiltti, mutta kaukaa se ei tykkää hypätä joten tulee mieluummin ihan juureen ja ottaa puomin mukaan, joka ehkä vähän huono asia mutta sain sen myös ihan hyville etäsyyksillekin! :) Redi hyppäsi hyvin, nuo videolla näkyvät hypyt mitän nyt jälkimmäiseesä kohdassa ekalta, tokalle esteelle möhlin välin! :D

Ja sanon, että tää on aidosti vaativa hevonen ja musta maailman hienoin ja paras just sellasena! <3

2 kommenttia:

  1. Voisit rajata kuvia ja laittaa niitä isommaksi... Tosi ärsyttävä kattoo tällee...

    VastaaPoista
  2. No noissa ois mennyt laatu, muuten joo laitan isommaks. Jos rajais nii sinki se lähentää kuvaa ja laatu...........

    VastaaPoista