sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kisoissa viime sunnuntaina!

No niin!  Mentiin tallille 10 ja katsoin radan heti läpi ja lukaisin lähtölistoista, että 5. Paavolla starttaus 60-70cm ja viimeisenä startti Redillä 40-50cm, jota en aio enää hypätä koska on turhan pieni luokka! 

Lähdin kiireellä verkkaamaan ja meitä oli 11. kappaletta verkkaamassa. Luulin jo, että verkka tulis olee katastrofi, mutta onneks kaikki sai tehtyä kaiken ja ei tuntunut ees kovin ahtaalta (joten anot älkää tulko valittamaan verryttelijöiden määrästä, kiitos!). Otin kiireellä ravit läpi ympyröillä ja kävelin paljon. Laukkasin aika vähän ja säästelin Paavoa radalle, joten ravailin ja kävelin paljon välissä. Otin 1 hypyn pystylle ja 5 okserille. Paavo imi tosi hyvin okserille ja paikat osu täydellisesti! 
Vanha ja viisas Paappa! <3

Radalle tosiaan lähdin neljäntenä. Rata oli lyhyt ja todella helppo! Suhteutettuja linjoja ja pari tiukempaa kaarretta, ei edes sarjaa ja 8 estettä vaan! No se sopi mulle ja radalla Paavo tuntui reippaamalta, mitä verkassa. Rata oli tasainen ja hyvä. Jännästä kaarteesta tuleva 4. este, sille Paavo vähän hidasti/jummasi mutta yli mentiin ja oliko se viidellä laukalla kaarevasti suoristus esteelle nro. 5! Paavo hyppäsi joka kerta siitä mistä pyysin, kerran hieman läheltä, muuten pientä venymistä se sai pari kertaa tehdä koska en halunnut töpöaskelia! Radasta jäi tosi hyvä fiilis ja vaan yhden laukan jouduin itse vaihtamaan, muuten Paavo hoiteli nekin! ;) 

este nro 2 c) Maria
este nro 3 toisesta suunnasta kuvattuna c) Maria

este nro 4 c) Maria
Whoopsis! :D este nro 5 c) Maria
este nro 7

 este nro 8
ja 8 sivulta päin kuvattuna :P c) Maria

No siinä käveltiin aika pitkään, kunnes kaikki oli hypännyt ja tunne oli että wou ei kyllä mitään mahdollisuutta sijoittuu. No sitten kuulutetaan "... ja jaetulle kolmannelle sijalle Liisa ja Paavo" Kyl oli kiva saada tosi taitavien ratsastajien joukosta valkoinen ruusuke ja sijoitus! Ja kyllä yriteltiin vielä vanhuksen kanssa kunniakierros laukata! :) Hehe on se sellanen ruusukehai! 

No! Siinä tulin alas selästä ja pikkuluokka alkoi. Redillä oli mua ennen mennyt isossa luokassa joku ja nyt tässä pienemmässäkin ja sen jälkeen kiipustin itseni selkään. Oli kyllä hassu tunne Paavon jälkeen. Redi oli kiireisen ja jännittyneen oloinen ja sama näkyi radalla. Epämääräisiä loikkia siellä täällä ja vikasta ohi! Jonka jälkeen yritän istua harjoitusraviin, jossa pompin kauheasti ja nostaa vielä laukan! Huhhuh... Toisella kerralla uusiks ja yli. Videota katsoessa hidastuksella näkee, että Redi tuijottaa ennen estettä esteessä olevaa lankkua... Tulin keskelle ja muutenkaan ei mitään ongelmaa lähestymisessä. Voihan tukeva pohje ja lankku sentään! No seuraavalla kerralla viisaampia! :) Ja en syytä hevosta! Mutta että tällasta tänään! :) ens kisoissa tosiaan hyppään pelkän 60-70cm. 
Näiisä kuvissa parempi laatu, niin ovat isompiakin!


Meidän piti poseerata...

3 kommenttia:

  1. Hei onko sulla videoita? Niitä olisi kiva nähdä :)

    VastaaPoista
  2. Hei onko sulla videoita? Niitä olisi kiva nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isommasta luokasta pari klippiä ja pienemmästä koko rata! Laitan ne johonkin postaukseen ja lisään vielä tänne heti kun pääsen MovieMKerin ääree ajan kaa :)

      Poista