tiistai 22. syyskuuta 2015

Oli pitelemistä

...niin siis siinä kiltistä kultamussukassa. Redissä. Olisitteko arvanneet, että sekin päivä tulee kun se tikittää mun alla kun aikapommi? :D En mäkään. 

Tänään se tuli. Kenttää säästeltiin, kun oli vähän huonossa jamassa. Iloiseksi yllätykseksi mentiin pellolle! Oli toosi itsenäinen tunti ja musta tuntu, että Redi ois mun oma ja yksin ratsastelisin, kyllä se oiskin niin kivaa! Verryttelin Rediä ravi-käynti-ravi siirtymisillä. Katsoin, että se taipuu sisäpohkeen ympäri, kääntyy ulkopohkeella ja on suora. Sitten tein isoa kahdeksikkoa, joista kahdeksikon toisen ympyrän harjoitusravissa ja toisen käynnissä. Tää oli hyvä tehtävä Redille, koska tässä yhdistyy kaikki kiva: siirtyminen, asettuminen, taipuminen, suoristus jne. Tällä Redi tuli tosi kivaksi ja liikkui elastisesti, isoa, rentoa ja joustavaa askelta. 
Kuva viime keväältä!
Laukkaamisen jäi yritykseksi. :D Hehe vedettiin muutama reipas veto pellon päästä-päähän ja sen jälkeen ei meinannu kaveri pysyä käynnissä sekuntiakaan. No, jottei ihan pelleilyksi mennyt niin kyllä mä menin ihan kontrolloitua ja työstin laukkaa ympyrällä, muutama siirtyminen sen lomassa. 

Tällaista updeittailua tällä kertaa, onko joku teistä päässyt jo päästelemään tuoreelle "sänkkärille"? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti