maanantai 21. syyskuuta 2015

Sadesään ratsasteluita ja koulukiireitä!

Yleensä en sorru valittelemaan teille kuinka laiska bloggaaja olen ollut, mutta nyt on pakko sanoe, että en jaksa tai kerkeä... Suurimmaksi osaksi en kerkeä, koska kouluhommat vie jo aikaa ja samoin ratsastaminen ym. Sitten kun vapaa-aikaa olisi käytän sen paaljon mieluummin johonkin  muuhun kuin kirjoittamiseen! 

No jaaritellaanpas ekana tiistain tunnista jota on pakko hehkuttaa!!! 9 peräkkäinen kerta Redillä! En ole ikinä mennyt näin montaa tuntia samalla hevosella. :D Mutta siis tämä auttaa mua löytämään Redin nappuloita ja lisäksi tykkään mennä sillä yli kaiken! Sellaista päivää ei olekaan, kun että "ei pliis Rediä"! 
No sitten tunnin aiheena oli ympyrätyöskentely, joka suoritettiin isolla keskiympyrällä. Tehtiin siis askellajien sisäisiä siirtymisiä. Redi oli vaihtanut Cendan kanssa satuloita, joten Rediltä löytyi synteettinen yleis/koulusatula. Cendalla en siitä tykännyt istua, mutta Redille se oli super kiva satula ja siinä oli parempi istua kuin Cendalla. Redi oli heti alusta alkaen, että aha tällaista tehdään, ja ravin kokoaminen ja hidastaminen oli aluksi tälle pitkäkaulaiselle kaverille aika vaikeaa ja se liikkui päätaivaissa, selättömästi ja siellää oli tosi vaikea istua.
Sitten sain Redistä ihan maagista keinuvaa pientä askelta aikaiseksi ja voi, että kuinka kivaa siinä oli istua!!! Sa nosti selkää, ja muoto pyöristyi, saatiin todella paljon kehuja kivasta ravista! Tempon muuttaminen ravissa reippaampaankin onnistui ja Redi liikkui kivan letkeesti eteenpäin (yleensä kaahottaa)! :) Laukassa työskenneltiin vähemmän mutte tehtiin paljon laukka-ravi-laukka siirtymisiä! Ja niistä Redi vasta kehuja saikin. Se toimi, kuin kello! Ei minkään näköistä kaahottamisa, räpellystä ym. laukkaa nostaessa. Samooin siirtyminen  laukasta raviin, tulin vain hevosta lähemmäksi, tiivistin istuntaa ja tein keholla puolipidätteet ja tasainen, nätti siirtyminen raviin!



Ja tosiaan, kuten otsikossa lukeekin, niin koko tunnin satoi ja oltiin ihan läpimärkiä, kun tultiin Redin kanssa talliin. Kuvia ei siis ole, joten saitte katsella nyt vanhempaa materiaalia!

Koulukiireitä:

Niin siis mulla on tulossa, nyt hirveesti kokeita ja kaikkee muutakin enemmän tai vähemmän kivaa koulujuttua! Joten tsemppi päällä ja hyvin on kokeetkin mennyt! Mulla on siis jo aika pitkiä päiviä ja sellaisia, jotka alkaa 10 ja loppuu 16, jolloin se vie tosi paljon aikaa iltapäivästä!

Onko jollain ehdottaa tämän päivän aikana, jotain erikoispostauksia joita voisin kirjoitella tänne, jos muutakaan julkaisukelpoista asiaa ei ole! Tosiaan bannereita saa vieläkin tehdä! 
-uusia kuvia Redistä ja vanhempia joutuu ottamaan Netasta
-siistejä ja huoliteltuja bannereita, jotka selkeitä max 4 kuvaa
-1000x400
-läpinäkyvä ei ole pakollinen

2 kommenttia:

  1. Erikoispostaus-ehdotuksia:
    - elämäni hevoset (sellanen mis kerrot sun elämäs tärkeimmistä hevosista ja kuvia siihen!)
    - jos saisit redin omaksi, niin millaset varusteet sille tulis? (kuvakollaasi sitte näistä varusteista)
    - vanhoja kuvia Viikistä
    - postaus missä sä selität kuinka sä peset ja huollat sun ratsastuskamoja
    - toivekuvapostaus (paras estekuva, paras koulukuva, paras tippumiskuva, paras pääkuva.. jne.)

    siinä nyt muutama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskoja ideoita! :) Toivekuvapostausta olenkin miettinyt, muut oli uudempia, kiitos!

      Poista