maanantai 10. marraskuuta 2014

Magee fiilis!

Tallipäivä alkoi ihan normisti Nasua ja Masia hoidellen. Niillä, kun sattuu aika usein olemaan ruunalaumassa olemaan tappeluita niin tarkistin haavat ja Nasulta tietty samantien löydinkin haavan. Eikä ollut kyllä mikään suuri yllätys... Sitten tsekkasin Masin ja se oli ihan fine! Sitten aloin varustamaan Masia alkeiskurssille ja herra käyttäytyi ihmeen kiltisti ja söpöilikin. :)
Puhelin laatu! 
Öö nyt on kyllä tilanne kuva :D
Syö poni sormi syö!
En oikein saanut tallilla mitään aikaiseksi ja odotin, että kello lyö 18.30 ja ampaisen laittamaan Hemulia kuntoon. Kappas vain herra oli taas vähän känkkäränkkä, mutta ei se mitään. Olin jo aiemmin laittanut itselleni varusteet, niin vain Hemuli tarvitsi laittaa. Tunnin aiheena oli uralla käynnissä pohkeen väistö ja sitä tehtiin milloin missäkin välissä ilman jalustimia ja välillä otettiin jalustimet jalkaan ja kevenneltiin muutama kierros. Ravissa tosiaan tultiin pois uralta siihen uran sisäpuolelle meidän lamppurivien alle ja siinä ratsasteltiin. Sama homma jatkui kunnes otettiin hevoset taas käyntiin ja jatkettiin siis vieläkin niiden lamppurivien alla. Kun pääsi lamppujen alle, niin tallin ja kentän puoleisella sivulla nostettiin vasta laukka ja koska kierros oli vasen, niin vastalaukka oli oikea. Ja toinen lamppurivien alle menevä pitkäsivu otettiin vasemmassa eli myötälaukassa. Vastalaukassa onnistuttiin heti ekalla kerralla ja muutaman kerran, (niinkuin itse arvelinkin) aloin sähläämään enkä tullut ajatuksella jolloin tuli myötä- eikä vastalaukka. Mutta sellaisia nostoja ei tullut kuin ihan 2-3, koska olin jo siinä vaiheessa kun tehtävä kerrottiin, että tässä voin, mutta en tahdo sählätä. Loppuun sitten mentiin uralle ja kevenneltiin ravia hevonen mahdollisimman pyöreänä ja eteen-alas venyttävänä. 
POHJIMMAISET FIILIKSET:
Tätä tarvitsinkin. Rohkeutta ja päättävyyttä ratsastaa Hemulia. Hemuli tuli mielestäni letkeäksi ja rennoksi, eikä painanut kädelle. 
Nasu nukkuu
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti