lauantai 29. marraskuuta 2014

Lauantai

Omaperäinen otsikko eikös? Moni varmaan olettaahevospostausta, mutta perjantai iltana mulla oli vähän heikko olo ja samoin aamulla, jolloin jättäydyin rataharjoituksista. Ilmeisesti siellä oli kaikilla sujunut ihan mukavasti joten ei hätiä mitiä. Omalta tunniltakin tosiaan jäin pois... No kävin Hööksissä ostamassa kannukset ja tonttulakin joulun tunteja varten.  :) Ja muuten lähinnä lepäilin kotona ja luin köksän (kotitalouden) kokeeseen, joka on torstaina ja perjantaina ois Ruotsin koe.. Siitä seuraavalla viikolla on sitten kemian koe.
Nailonhihnat
Kannukset lamicell flexit
 
Tonttulakki

BLOGILLA ON INSTAGAM MENKÄÄ IHMEESSÄ SEURAAMAA laikkuponitjaliisa nimellä löydät mut. Sinne siis jos alkaa seuraamaan Instagramissa meitä, niin pitää liittyä lukijaksi JOS omistaa Google-tilin. Blogin Instagramiin päivittyy silloin tällöin ponien kuulumisia, joulukalenteri vihjeitä, joten kannattaa mennä seuraamaan!
Lasange menossa uuniin!
Nougaa icecream

Ensi viikolla tapahtuu  jotain super ihanaa jonka pidän ihan salassa teiltä, voitte kysellä kommenttiboksissa mitä se mahtaa olla!



3 kommenttia:

  1. Hei! Mä haluun ainakin tietää mikä tää super ihana juttu on!!
    Valitettavasti en omista Google-tiliä enkä sellaista halua tehdä joten sua seuraa nyt ainakin yksi tälläinen ano-lukija ;)

    VastaaPoista
  2. Mikä se on? Kerro jo, oon odottanu jo melkee viikon :D

    VastaaPoista