perjantai 21. marraskuuta 2014

Laiska bloggaaja

Mulla olis vaikka mitä kerrottavaa ja kuviakin teille hirveesti, mutta suoraan sanottuna en ole raaskinut/viittinyt/jaksanut avata bloggeria ja kirjoittaa teille postausta. No nyt sitten jotain...
Millon mä oon viimeksi bloganni teille?

 Alotetaan, vaikka maanantaista. Olin tallilla ja en tehny oikeestaan kummempia, gaad en muista yhtään mitään siitä! :D Öö laitoin Spiritin kuntoon ja talutin Masia 1h ja 30min.

No sitten tiistai oli iahn kaikesta vaapaapäivä ja kävin kirjastossa lainaamassa muutaman kirjan pitkästä aikaa! :)

Keskiviikkona hoitopäivä ja ratsastus. Iskä heitti mut tallille ja oli mun nimpparit. Ratsastin rästin Hannalla ja sujui super hyvin. Hanna on tosi löykee löllykkä ratsastaa ja alussa mitkään ei meinannut onnistua. Varsinkaan vastakkaisiin kulmiin tehtävät voltit..! No sitten pikku hiljaa alettiin selvitä niisä kunnialla! Laukat nostettiin aluksi vasempaan kierrokseen suoralla uralla ja ne sujui tosi hyvin ja laukka oikeasti rullasi. Nostettiin vielä oikeaan kierrokseen niin että puoli ympyrää ja se meni super hyvin! Tuntui, että Hannalla oli oikeesti jalat alla ja sitä oli tosi kiva ratsastaa. Loppuravit niitä ei voi edes sanoin kuvailla! Oli kyllä tosi kiva mennä pitkästä aikaa Hannalla. 

Eilen oli kampaaja ja leikkasin tukkani hieman kerroksittain ja kävin ratsastamassa kenenkäs muunkaan kuin Kobbin! :) Jos joku ei tiedä, niin Kobbi on tuttuni omistama issikka vuosimallia -89. Haettiin se kaverini kanssa tarhasta ja laiteltiin kuntoon ja menin maastoon alkukäynnit ja maneesissa aloin ravailla. Ja tein kaverini tekemiä tehtäviä. Menin vain ihan ravia ja käyntiä ja heitin kaverini sinne selkään hetken satulan kanssa ja hetken ilman satulaa kulkemaan ravia ja käyntiä. Ja sitten talliin ja heppa pois kunnosta! :) Tyytyväinen olen pikku palleroon!

Nyt sitten tänään tuli talvi eteläänkin ja tässä muutama kuva!

 
Enempää en jaksanut kuvia laittaa teen joulukalenteriin sitten kuvapostauksen! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti