lauantai 1. marraskuuta 2014

Paljon kerrottavaa

Nyt tulee paljon tekstiä ja muutamia kuviakin löytyy. :)

Aloitetaanpa 21.10. oli hoitajakokouksessa ja sain toiseksi hoitoponiksi Masin. Masi jakaa Nasun knassa maanantain ja Nasse on yksin sitten keskiviikona. Sitten ei tapahtunutkaan hetkeen mitään, mutta blogin osoite ei ole enää liisaslife1.blogspot.fi vaan se on laikkuponitjaliisa.blogspot.fi ja samalla uusiutui sitten bannerin, mutta jos joku haluaa vanhan osoitteen takas, niin laitetaan.
 Sitten viikon päästä maanantaina, tällä viikolla siis olin tallilla ja en tehnyt kummia. Laitoin Masin kuntoon ja katselin kun kaverini ratsasti poninsa.

Keskiviikkona oli tunti ja menin Allulla. Väistettiin vähän takaosaa uran sisäpuolelle ilman jalustimia ja en kertaakaan pystynyt laukkaamaan kunnolla.

Eilen oli Halloween ja myöhäiset Halloweenin toivotukset kaikille!
Tossa sekalaisia kuvia tältä viikonlopulta ja nyt kertokaahan kaikki risut ja ruusut kommenttiboksissa ja sivupalkissa olevassa kyselyssä! Tuon kyselyn jälkeen aion alkaa parantelemaan ym. Ja sitten järjestän kyselyn miten kaikki on onnistunut! Ja kaikki joita ei heppa aiheet kiinnosta, niin kahden viikon päästä aion pitää lifestyle viikon! 

Eilen oli valkka ja mentiin paljon puomeja ja meillä oli sijainen. Meni tosi hyvin ja olin tyytyväinen Hemuliin.
Tosiaan jonkin verran juttuja on tapahtunut ja hiljaiseloa ollut liikaakin! Minulla on muutamia erikoispostauksia valmiina, mutta huomenna te saatte kysymyksiinne vastaukset joten NYT ON VIIMEINEN MAHDOLLISUUS LAITTAA KYSYMYS --> http://laikkuponitjaliisa.blogspot.fi/2014/06/erikoispostaus-kysymyspostaus.html

Nyt siis alkaa postauksia ym. Taas tulemaan ja MyDaytä kuvina kuvaan huomenna katsotaan milloin sitten julkaisen MyDayn. Haluatteko jonkun videopostauksen tallilta joku päivä?

Ja vielä loppuun muutama kuva! Tosiaan kaikilta kiehuu jo varmaan yli, mutta kyllä! Multakin tulee HIHS postaus... Sori että vasta nytten! Ja tosiaan teidän ei tarvitse kuin katsella kuvia ja luke kuvatekstejä, ei mitään litaniaa jokaisesta yksityiskohdasta, mitä olen muutamassa blogissa nähnyt. I try my best. Huomenna tosiaan kysymyspostauksen vastaukset. :)
Ja muutama viikko sitten
Kaverin ottama kuva
Ja tän viikon liikkatunnin outfit. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti