tiistai 25. marraskuuta 2014

Joulukalenterin luukku 10: Ratsastukset tältä päivältä

Tosiaan joulukalenteri banneria ei tässä postauksessa ole, koska postaus on tehty iPadilla. Lisään sen huomenna! 

Menin tänään kaksi rästiä. Toisen menin Spiritillä. Nyt tosiaan siis pienen pieni tauko erikoispostauksista. ;)

Keväisen tippumisen jälkeen olen kavunnut vielä kerran selkää hyppelemään, mutta reilu puolivuotta on taukoa herrasta. Reippain mielin menin ja opekin sanoi, että antoi mulle Spiritin, koska ei jaksa kun se kiikuttelee pikkutyttöjä maneesissa, kun tuulee. Ja niinhän se vähän onkin. Spirit tarttee tasaisen vakaan ja jämäkän tuntuman, ettei se säikkyile, varsinkin kun maneesin ovet kolisi jonkun verran. Kaarrossa säätelin jalustimia niin herra otti laukkapyrähdyksen, mutta se nyt ei mua hetkauttanu. Lähdettiin uralle ja oli aika perus sileen tunti, mutta silti tuntui että onnistui tosi paljon paremmin. Tehtiin siis vaan pääty-ympyröiden keskellä siirtymisiä käyntiin ja hyvää napakkaa tuntumaa vasten mikä pisättäessa on saatu niin siitä raville. Spirit toimi hyvin ja oli kivan herkkä. Laukkaan sama. Puolessa välissä ympyrää käyntiin ja napakkaa tuntumaa vasten nosto. Spirit oli tosi hyvä molempiin suuntiin sekä ravissa että laukassa eli olin tyytyväinen, että sain Spirit kammoni pois. 
Kuva keväältä musta ja Spiritistä valkassa. :)

Toisella rästillä mulla oli Aladin, ällä ponilla en varmaan ole mennyt n. vuoteen. Muistin tunnin alussa, että todella jäykkä poni ja jarru toimii paremmin kun kaasu ja niinhän se olikin. Tehŧiin ihan samaa tehtävä kun Spiritin kanssa ja siis ravi-käynti-ravi, niin raviin siirtymisessä muistutin välillä raipalla pohkeen tehosteeksi ja sillon se reipastui, koska tiesi että muulloin huomautan raipalla. Laukannostot oli hyviä ja jäin tuntuman kanssa nostamaan laukkaa. Kerran tuli vastalaukka ja tein heti toisen ympyrän ja korjasin. Kerran nostin laukan ja jäin jalalla kiinni, niin poni veti aika yht'äkkisen mojovan pukin, no ei mitään laukka jatkuu. 
Mollemmista tunneista tuli tosi hyvä mieli, koska en ollut mennyt näillä komistuksilla pitkään aikaan ja se oli tosi kivaa. Ja sitten kun molemmilla onnistuin, niin se toi vielä paremman tunteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti