sunnuntai 14. elokuuta 2016

Leiripostaus osa 4

Neljäs päivä tuli ja meni ja päätettiin pitää kisat jo sinä päivänä eli päivä ennen leirin loppua. Aloitettiin aamu kumminkin koulutunnilla ja mulla on siitä GoPro matskua, sekä iltapäivän estekisoistakin. Videot laitan kuitekin vasta yhteen läjään!

Sain koulutunnille sporttisen näköisen ja kivan oloisen Bilou -hevosen. Mentiin siis ympyrällä siirtymisiä ja yritettiin saada ratsastajilla vatsalihakset aktiiivisiksit ja siirtymiset liukuviksi. Ensivaikutelma Bilousta oli hyvin Redimäinen, se vähän juoksi pää viidentenä jalkana ja (Redi ei ollut kyllä tätä) oli etupainoinen. Kaikenkukkuraksi Bee tykkäsi lekkiä ulko-ohjalla ja "jurskutella" kuolainta. Eikä Bee ollut kovin herkkä jalalle tai raipalle. 
                           



Oltiin siis kahdella pääty-ympyrällä ja koottiin ja lisättiin ravia sekä tehtiin käynti-ravi-käynti siirtymisiä. Laukassa otettiin n. 2 askelta laukkaa ja takaisin käyntiin. Aluksi siinä oli vähän ongelmia mutta aloin saada pikkuhijaa ulko-ohjan ja pidätteet läpi. sitten avattiin hevosen liike ja mentiin isoa ravia eteen-alas loppuun! Jussin kommentti olikin tähän, että: "Liisa sä teit tosi hyvin hommia sen kanssa ja sehän alkoi ihan kulkea ja kantaa itseään!" 

Teoriasta en muista mitään! :D Apua...

No iltapäivän estekisoissa hyppäsin Qvistillä ja arvosteluperusteena oli kuka ratsastaa parhaimmat tiet. Verkassa Qvist oli ihan fine ja se liikkui kivasti! Verkahypytkin oli tosi hyvi, yksi lähti hiukan kaukaa! :D

Näissä parempi laatu, kuin Bilou kuvissa, siksi nämä isoina!


Hupsii :D mukavasti jäin vetämään kädellä! 

Sillävälin, kun odoteltiin vuoroa kentän toisella puolella jätin vahingossa ravaamatta ennen suoritustaja sitten se ratsastus menikin sellaseksi esteistä yli potkimiseksi. Jäin myös muutamassa hypyssä jälkeen mutta poni seivaili ihan huolella huh! 




Oltiin kokonaissijoituksissa 15 ratsastajasta viidensiä, ja siis kaikki sai ruusukkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti