tiistai 2. elokuuta 2016

Leiripostaus osa 1

Moikka! Sain kuvat todella nopeasti, siitä kiittäkäämme Idaa! Leiri alkoi maanantaina, mutta kaikki tulivat jo sunnuntai-iltana, sillä leiri alkoi maanantaina klo 8 aamulla. Jaoimme aamulla aamupalan jälkeen hoitohevoset ja pääsin hevosryhmään (kiitos pituuteni jee :D) ja sain myös hoitohevoseksi saman, kuin viime vuonna pv-tamman nimeltä Peppi. Sitä ennen olimme tosin ratsastaneet hevoset Haimilahden laitumelta talliin ja mä ratsastin söpön Snaige -ponin.



                          


Oltiin jo edellisiltana päästy tutustumaan toisiin ja leirillä oli Viikkiläisiä, eli entisiä tallikavereitani ja heitä oli ihana nähdä. Oltiin aluksi jakauduttu vähän Viikin takia kahteen ryhmään, mutta viimeistään maanantai -iltapäivällä olleen leirikasteen jälkeen oltiin yksi suuri 15 henkilön porukka!

Takaisin ratsastustunteihin. Aamulla ratsasti ensin poniryhmä ja sitten hevosryhmä ja joka tunnilta on kuvamatskua JEEEEEE!!!! Aamulla kaikki meni omilla hoitsuillaan, paitsi minä, koska Peppi oli juuri kengitysvuorossa meidän tunnin aikaan, joten sain ratsukseni ihanan Frisio -ruunan.  Frisio oli ratsastaessa laiska ja se tiesi kyllä mistä oikoa ja aina, kun tehtiin siirtymisiä niin Frisio halusi pysähtyä kokonaan ja alkaa peruuttelemaan. Pienellä muistutuksella se lopetti senkin ja tunti meni todella hyvin! Opena toimi Jussi, joka on Centred Riding -ohjaaja eli juuri istuntaan keskittynyt ja sesopi mulle paremmin kuin hyvin! Ekalla tunnilla ei tullut tietenkään mitään henk. koht. ohjeita ja pyörittiin muutenkin askellajit läpi ja Jussi tutustui meihin ratsastajina.

Ihana sisäohja :))))



Keula ylös ja takaosa alle!




Tunnista ja Jussin opetuksesta jäi tosi hyvä fiilis ja tuskin maltoin odottaa seuraavaa tuntia! Hoidettiin yhdessä hevoset ja lähdettiin lounaalle, joka oli kanamakarooni -pastaa. Sen jälkeen meillä oli teoriaa pintelöinnistä ja hevosten varusteista!

Sillä välin, kun toinen tunti hyppäsi iltapäivällä, niin toinen kävi kärryttelemässä maastossa ja me saatiin ajaa ihanaa Repe -ponia! Se selittää siis hyvin vähäisen kuvasaldon estetunnilta.
Iltapäivällä oltiin siis taas jälkimmäisellä tunnilla ja sain mennä Pepillä. Mentiin puomeja ja katsottiin kevyttä istuntaa ja opeteltiin tunnistamaan/tuntemaan jalustin kokonaan jalan alla, eli jalustin ja sen etu- ja takareuna. Tultiin ihan helppoa perustehtävää puomi n. 10m ristikolle ravissa ja hypyn jälkeen laukkaa n. 4 askelta ja puomille! Lopussa tultiin kerran ihan laukassakin sisään, mutta lähdin kiihdyttämään ennen tehtävälle kääntymistä, niin askel ei osunut ja tultiin vähän rämpien se hyppy! :D
Loppulaukka kevyessä istunnassa!

Saan mielestäni Pepin näyttämään ihan ponilta tässäkuvassa baikka säkää jtn. 160cm

Iltapäivästä en muista kauheasti mitään, aivan muistanpas! Meillä oli leirikaste ja sitten mentiin leirikasteen jälkeen suoraan uimaan ja sittenvielä juteltiin vähän iltaohjelmassa ja tutustuttiin toisiimme vielä lisää! Kyllä muuten väsytti ja hapotti jalkoja tuon päivän jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti