sunnuntai 7. elokuuta 2016

Postaushaaste / Jalustin.net

Moikka, nyt normipostausten väliin, näitä kivoja postaushaasteita. Postaushaasteet on siitä kivoja, että niitä on kiva tehdä sekä lukea! Ja tänään aiheena on täydentää lauseita.

Lempiaskellajini... on ravi. Blogia lukevt tietävät että tykkään työskennellä harjoitusravissa ja ylipäätään ravissa. Siinä pääsee kivasti hevosen ympärille ja saa kivasti tatsia hevoseen ja hevosen liikkeeseen.


Lähestyessäni estettä... päästä lähtee kaikki ajatukset, muttalasken viimeiset askeleet ja katson, että ne tulevat sopimaan ja sitten vain odotan esteen tulevan. Toki niin, että ratsatan loppuun asti, mutta en lähde enä tyrkäämään hevosta eteen tai ottamaan taakse ellei askel osu.


Hevosmaailmassa en ymmärrä... sitä, että hevosia inhimillistetään aika paljon. Sekä sitä vihaa ja kateutta, joka hevospiireissä ilmenee.

En pidä hevosista jotka... eivät ole yhtään motivoituneita liikkumaan.

Hevosenhoitaja... on mun tehtävä. Siinä oppii paljon hevosesta ja sen käyttäytymisestä ja tulee läheiseksi hevosen kanssa.

Jos taivaalta tulee vettä kaatamalla, ja minulla on tunti kentällä... niin se vaan kestetään! Meidän tallilla ei ole, maneesia ja noin on käynyt useasti! :D

Vahvuuksiini ratsastajana kuuluvat muun muassa... maltti ja johdonmukaisuus.

Jos olen yksin tallilla, kun sähköt menevät, niin.... laitan taskulampun puhelimesta päälle.

Ratsastusleirit... on vuoden kohokohta! Päästään treenaamaan intensiivisesti viiden päivän jakso ja tänä vuonna näin pitkästä aikaa ihania Viikkiläisiä ja leireiltä saa myös pitkäaikaisia ystäviä!

Leikkituntien idea... on tehdä ratsastustunnista hauska, jollain epätavallisella tavalla. Itse en ole leikkituntien fani...

Maastoilu on parhaimmillaan... sekä hevosen, että ratsastajan päiden tuulettamista, hyvässä säässä, näteissä maisemissa.



Aina, kun putoan... ihmettelen, että miten nyt näin pääsi käymään, tsekkaan että paikat on kunnossa ja hevonen saatu mahdollisesti kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti