torstai 4. elokuuta 2016

Leiripostaus osa 3

Tänään aamulla oli vuorossa kankitunti Prestolla ja olin ihan fiilareissa, koska edellisen päivän koulutunnilta oli jäänyt tosi hyvä fiilis! Prestolla on muutenkin kisattu kansallista HeA hyvllä tuloksilla, joten odotukset oli korkealla.

Puunattiin aamulla tuttuun tapaan leirihevoset ja ensimmäinen tunti eli poniryhmä ratsasti. Olin ainoa, joka meni Prestolla koulua, niin laitoin Preston kuntoon mutta siistin hieman kankia, joita ei oltu selkeästi hetkeen käytetty. :P Säädin jalustimet ja tällakertaa Jussi ei pitänyt tuntiamme, vaan Ira. Oltiin koko kentällä ja tultiin keskihalkaisijalle tsekkailemaan, että hevoset oli suoria. Sen jälkeen aloimme tekemään väistöjä halkaisijalta. Presto liikkui super hienosti ja kanget ei tuntuneet yhtään hassummille. Ira pyysi ratsastamaan ihan pienellä paineella Prestoa ja sitä kautta se herkistyi todella paljon. Väistöissä riitti, että siirsi lonkkaa väistön suuntaan ja Presto teki osaavana hevosena todella jyrkkiä väistöjä. Mun piti siis olla tosi tarkkana, että meidän väistöissä etuosa johti liikettä. Tuli tosi mageet väistöt ja Presto liikkui tosi hienosti. Laukkaa otimme ihan uralla vaan ja Presto pääsi vähän "vyörymään" laukassa. Ja siitä pidätteet raviin meni juuri ja juuri läpi! :D Mutta koska jouduin ottaa reilummat jarrut, kun ei Presto tahtonut kroppaa kuunnella, niin heitin kankiohjan pois ja jarruttelin vähän vahvemmin nivelkuolaimenohjasta. Sen jälkeen Ira pyysi, että vielä hetkeksi vähän painetta ja sitten se oli siinä hyvä!




Pikku hiljaa takajalat mukaan! :P

Magee! En tiedä mitä mun jalustimen kanssa on meneillä :D







   

Säätöö :D





Sori, en jaksanut rajaa ja korjata kuvia, että kestäkää! Niitä tulikin 18 kpl :D

Teoriassa treenattin ja seurattiin irtohypytystä, jonka teki suurimmaksi osaksi ammattilaiset ja leiriläiset saivat seurata sivusta ja viedä ponit hyppykujaan vievälle Iralle, sekä auttaa kiinniotossa hyppyjen jälkeen.
Ihana Repe poni, jolla me kärryteltiin maanantaina!


Mellow -shettis

Iltapäivällä tultiin ristikkorataa ja treenattiin hyviä teitä. Menin Pepillä tunnin ja no ei siinä kummempaa, sanotaanko näin, että helppoa ja kivaa! :D
Ainoa kuva ja tämäkin alkuverkasta! :D

3 kommenttia:

  1. Missä olit leirillä?

    VastaaPoista
  2. Kivoja nää sun leiripostaukset! Nyt tuli itelläki kauhee himo päästä Jussin tunnille, mutta ehkä mä nyt kärsin ja pärjään ilman.. :D Prestohan meni tosi kivasti! Oot kehittyny tosi paljon ratsastajana! :)

    VastaaPoista