keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Visiitillä Viikissä

Oi oi! Nyt pitkästä aikaa tuli käytyä Viikissä. Kävin kuvaamassa kaverieni tunti ja kaikilta tuli kyselyitä miten uudella tallilla menee ja mä vastaavasti kysýin mitä kuuluu ja mten muilla on sujunut! Tallin karsinajärjestys oli muuttunut ja oli tullut muutama uusi poni joista tiesinkin. Ruuna Ikke ja tamma Aida.

Kaverini siis oli vanhoja ryhmäläisiäni ja yksi heistä meni Nasulla, joten sain laittaa Nasun ja halia sitä pientä palleroa. <3

Ikävä ei Viikkiin ole ollut kova, eikä sitä tule edes ajatelleeksi. Laitan ja selailen löhes jokapäivä poneista kuvia ja ei tässä kummoisempia. Netta tuli täydellisesti Nasun tilalle vaikka eihän se nyt (vielä) kokonaan sitä korvaa. Tiedän kuitenkin, että Nasse on Viikissä ja voi käydä moikkailemassa sitä melkein aina kunn tahdon. :)

Tässä hieman kuvia tämän päiväiseltä tallikäynniltä.

 
 

Pikkuponi <3

Iik, paras! :)

Ikke



4 kommenttia:

  1. Kiva blogi :)! Ratsastan samalla tunnilla Taikan kanssa, ja meillä on myös yhteinen blogi jonka Taika varmaan sulle jo linkkaskin? :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Postaan usein puhelimen tai iPadin Blogger Appilla jolloin en kuvien kokoa, pysty muuttamaan, mutta kun postaan koneella niin lupaan laittaa isompina, ei kai haittaa jos laatu vähän huononee...! ;)

      Poista