sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Myrskyinen sunnuntai kisapäivä SISÄLTÄÄ 2 VIDEOTA!!!!

Tässä linnki äsken lataamaani Toppenilla ratsastusvideoon, eli tämä on kuvattu siis sillo 7.12.
https://www.youtube.com/watch?v=IWarGapwnUw


Kolmas kerta toden sanoo...


No mistä tässä aloittais?

Tallille mennessä jännitti ihan hirvesti. Ekat kisat uudessa paikassa. Mitä jos ratsuna ei olisikaan Netta?

No huokaista sai, Netta oli ratsuna. Kaikki kerrat sillä mentäessä on mennyt hyvin *kop kop*, joten kun on yleisöä ja muita ratsastajia on oikein hyvä päivä epäönnistua...

Mun kaveri alkoi laittamaan mulle Nettaa kuntoon ja edellisessä luokassa oli sama rata, mutta korkeampana, joten kävin sillä välin kävelemässä radan, rata oli simppeli, kenttä oltiin aurattu ja se oli toisesta päästä vähän liukas.

Mentiin kentän läpi, toisesta portista sisään kentälle ja toisesta ulos lumiselle pelolle. Tuli humisi korviin ja oli tosi kylmä. Käveltiin muiden kanssa kerran ison pellon ympäri, kunnes edellinen luokka oli loppunut ja päästiin muiden kanssa verryttelemään kentälle.
Netta oli vähän jäykkä ja selkeästi jännittynyt. Tunne selkään oli vähän jännä, Netta oli kuuro sisä- ja ulkopohkeelle ja meni pientä ravia. Istuin itse kevyemmässä istunnassa ja pyöräytin Netan muutaman kerran ympyrälle, laukassa sama juttu.

Verrahypyt toisessa päässä olevalle okserille, tuli ensiksi pohjaan sitten ihan hyvin. Samoin pystylle. Sitten muut pellolle (kirjaimellisesti:D) ja kuulutus ja Liisan ja Netan rata pääsi alkamaan. Pystylle nro 1 sutien, muuten ihan jees, kakkoselle hyvin ja sitten kolmoselle töks., uusiksi töks., vielä uusiksi töks, uusiksi ja yli juuri ja juuri. Neloselle tökkien, yli, sarja meni tosi hyvin eli 5a, b ja kutoselle hyvin samoin kahdeksan askeleen linja esteet nro 7 ja 8. Tyyliarvostelu oli joten sain jatkaa radan loppuun.

Ekan kiellon jälkeen ois pitänyt jo olla napautus raipalla. Loppurata oli tosi hyvä varsinkin sarja ja 6, muutenhan siinä ei ollut kehuttavaa... En ollut itse hereillä ja tarpeeksi topakka. Nyt olen motivoituneempi, että niin ei enää käy. Ensi kisani on koulukisat ja ajattelin mennä HeC K.N. Speciaalin.

ALLA VIDEO RADASTA!

https://www.youtube.com/watch?v=43kDkhk_Vw8&feature=youtu.be

7 kommenttia:

  1. Kiva postaus:) "mun kaveri alko laittaa mulle Nettaa valmiiksi" voi kiitos♥

    VastaaPoista
  2. Haha :D kiitti oikeest ku laitoit netan! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva blogi sulla!:) Liityin lukijaksi. Sulla meni hyvin Netalla,koska oli kova tuulikin ja kaikkea. Olin ite kisaamassa tänään ja ratsastan sun jälkeisellä tunnilla tiistaisin.:)
    Http://hebbailuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Taisin nähdäkin sut siellä. :) tiistaina varmaan nähdään :)

      Poista
  4. Siis tuossa kisavideossa tuo kenttä on ihan jäässä?! Kuka talipää siinä on päättänyt kisat pitää.. Maalaisjärjen käyttö on sallittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kyllä maalaisjärkeä käytettiinkin. Kenttä oli toisesta pasta jäässä muuten pehmeähköä pohjaa. Siinä oli hieman lunta ja se oltii suolattu ja aurattu! Ihan hyvin pystyi menemään!

      Poista