tiistai 10. helmikuuta 2015

Cendalla

Tänään oli sileän tunti ja aiheena oli, taivutus ja asetus. Menin ihan mulle uudella ponitammalla nimeltä Cenda. Cenda on n.149cm säkä (?) Cenda oli ihan mukava hoitaa, hieman tamma ;)

Tunnin aluksi säädin pitkästä aikaa koulujalustimet ja mentiin ympyrällä kaikki askellajit asettaen ulos ja sisään. Ensi fiilis, Cendasta oli jäykkä, laiskahko, kuuro pohjeavuille. Kun jatkoimme suorilla urilla, niin huomasin että se on laiskaa sillon jos sitä tökkii jalalla, kun on rento käsi, hipaiseva pohje ja selkeät avut niin tamma tuntui jo yhteistyön haluiseta ja reippaalta.
Ravia ympyrällä

Noi kädet :D



 

Tehtiin muutamat avotaivutukset käynnissä ja sen jälkeen ravissa. Välillä tein väärin ja jäin vetämään, jolloin Cenda nosti pään ylös ja läti apuja karkuun. Kun käsi oli rauhassa ja jalka, niin Cenda oli super ja tuli tosi hienoja askelia, joissa oli rentoa, mutta napakkaa ponnistusta! :)


Joo siis tää on tätä oikeaoppista ratsastusta :D No eei! :D pää ylhäällä ja toi mun jalka :DDD










'


Tunnin jälkeen ei ollut sellaiset fiilikset että "Ihanaa, uui haluun mennä tol aina!" eikä kyllä torjuvatkaan fiilikset ja ope kysyi jatketaanko näillä nyt sileänhommia, niin ihan hyvillä mielin sanoin "Joo".
Hieeno poni!

Äiti tuli räpsäisemään tunnin lopuksi muutamat kuvat ja ne nyt siis teille tätä postausta kuvitti! :)

Sit vielä muutama puhelin kuva tää on äidin ottama.

Tässä hepat ila-auringossa kun tulin tallille! Ja sit selästä otettu kuva!



Tän päivän outfit oli tällainen!



4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia!:3 Menit hyvin Cendalla sen mitä näin.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itsekin olen välillä jäänyt seurailemaan sun tuntia ja sulla on todella siistiä ja topakkaa ratsastusta! :)

    VastaaPoista
  3. Mitä tarkoitat termillä "napakkaa, mutta rentoa ponnistusta"? En oikein saa asiasta kiinni, joten voisitko selittää tarkemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Että hevonen liikkuu napakasti, mutta kun se liikku liike on kuitenkin rento, ei jännittynyt. :) Haha en osaa selittää, vaikka itse noin kirjoitinkin ja päässäni tiedän mitä tarkoitam :D

      Poista