tiistai 24. helmikuuta 2015

Nii upeaa, etten kelannu mihi rupean

Meninkin, tänään Netalla sillä Netan ratsastaja oli poissa, olisin siiis muuten mennyt normaalisti Cendalla. Nyt kun oli mahdollista mennä Netalla, niin tottakai sinne sitten kipusin! 
Alunperäinen idea oli siis mennä jumppasarjoja, mutta kun kukaan ei ollut hiihtoloman tunnilla jolloin olisi pitänyt mennä erikoisesteitä, niin tällä kerralla sitten mentiin niitä ja ensi viikolla jumppista.
Kentän vieressä oleva pelto oli tulvinut kentän ojaan, jolloin  kenttä ei pääse kuivumaan ja voitte vaan kuvitella, kuinka märkää ja täynnä vettä oli, jolloin se oli lunnollisesti myös mutainen.


Tarkennus aidassa :D



Alkuverkassa, ratsatin Netan reippaaksi, tein paljon ympyröitä ja katsoin ettei se varmasti ole laiska kun hypätään. Laukassa tein paljon siirtymisiä laukan ja ravin välillä. Välillä laukkasin pitkiäkin matkoja, välillä se jäi kahteen kierrokseen ympyrällä. Se on aika varmasti raskasta laukata hieman "upottavassa" mudassa... 



Otettiin verkkahyppy okserille (40cm) ja sitten otettiin okseri ja lankku (60cm) linjana. Askelia tuli kait kuusi. Sitten otettiin linja, johon edellisen hypyn okseri muutettiin trippeliksi (50cm takapuomi) (eli trippeli-lankku), joka oli siis toisella pitkällä sivulla ja siihen jatkoksi koko rata leikkaa ristieste, ei siis ristikko vaan risti. Tässä vaiheessa oli jo tosi hämärää ja en osaa näitä kuvia oikein valottaa tietsikalla... (kertokaa jos on joku hyvä valotusohjelma, ei Adoben Lightroomia koska maksullinen, eli ilmainen pitäis olla)


Lankku

Jäin vähä jälkee hypyssä :D

Ristieste, ja hieno hännällä viimeistely

Sen jälkeen hypättiin kerran yksittäisenä muuri (70cm), hyi että näytti isolta! Pelkään että joku kerta mun rimakammo estää mun hyppäämistä... No ekalla kerralla menin reippaasti kohti estettä, kunnes vähän jarruttelin ja katse jäi esteeseen, niin Netta viisaana kielsi. Oonkin jo tässä odotellu, kuinka kauan se noita mun mokia kestää, onneks se on tosi viisas ja kertoo kun ei mee oikein. Sitten nollasin tilanteen, otin uuden lähestymisen ja sitten katse esteen yli, tarmokas lähestyminen ja oho se hyppäs! :D Hyppy itsessään tuntui normaalia isommalta mikä oli kiva, mutta Netta onneks hyppäsi kivan pyöreästi jolloin oli helppo istua! :) 
Sori kun nää on näin pimeitä... 

Liisa selittää... :D (jätetääs se tahallaan pieneks :D

Sitten tultiin rataa, eli muuri (vasemmassa kierroksessa, toisella pitkällä sivulla) josta kokorataleikkaa ristieste, sieltä matka jatkuu oikeassa kierroksessa trippeli-lankku linjalle ja vielä kerran koko rata leikaa risti este. Ja koska este oli risti/X:n muotoinen niin sen pysty tulla käytännössä kahdesta eri kohdasta. Netta meni tosi hyvin ja sain temmon pidettyä, mutta kun oltiin viiimeisen kerran tulossa ristille, niin käänsin liian myöhään ja järkevä poni sitten ohitti, eip mittää uus yritys ja heikolla kääntämisellä, mutta yli.
Sit laitettii valot. Tää oli sen ohi menon jälkeen uusi hyppy

Trippelille

:DDD

Tää on uusi yritys ohitse menon jälkeen


Sit vain loppuravit vedin eteen-alas tyylillä molempiin suuntiin  ja tein muutaman ympyrän ja loppukäynnit. 
Ja prr...

Niin hyvä! 

Hienoin pikku pallo <3



Otettiin siinä vielä sitten muutama kuva ennen talliin menoa ja tallin oviaukolla... :D

Pää suorassa vai...

...sivussa

Ihuna <333

Netta

Älä ny karkuu mee ku kerran kuvii otetaa..!


Sellaista tänään ja huomenna taas esteitä! Toivottavasti Netalla ;)


2 kommenttia: