sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vähemmän että, enemmän mutaa

Tänään oli vuorossa estetunti Netalla (yllätys yllätys).
Kingi, meidän pikkupikku ori <3

Netta oli alkuverkoissa tosi hyvä, koska oli ollut kahdella edellisellä tunnilla. Ravailtiin nopeesti ja laukattiin paljon. 

Verkka hypyt lankkupystylle, kartiopystylle, jolle otettiin ekalla kielto, mutta kun muistin pitää jalan kiinni enkä antanut Netalle muita vaihtoehtoja niin mentiin yli. Ja sitten vielä hypyt samaiselle linjalle kun eilen (okseri-lankku).

Sitten tultiin kerran viiden esteen rata. Korkeudeltaaan sellane 60cm.
Laukassa vasemmassa kierroksessa kartiopystylle kokorataleikkaa, siitä oikeassa kierroksessa linja (okseri-lankku), siitä kokorataleikkaa punainen pysty ja vasemmassa kierroksessa vielä kokorataleikkaa ja kartiopysty toisesta suunnasta.

Toin okserille turhan lähelle vaikka verryttelyssä sain tehtyä tosi hyvän linjan. Myös kartiopystylle tultiin liian lähelle ja verryttelyssä tultiin lankkupystyä kerran liian lähelle ja jäin jälkeen hypyssä :D

Kyllä se siitä, nyt näitä kieltoja tuli tällä viikolla muutama, niin pitää olla nyt tosi topakka, muistaa se jalan tuki, katse esteen yli ja viedä koko homma loppuun, hyvällä tiellä ja temmolla.

Ensi viikolla meen Cendalla jumppista, saa nähdä miten menee, kun tänäänkään se ei mennyt yhdellä toisella hyvin, mä niin voin tietää mille siitä ratsastajasta tuntuu... :/

4 kommenttia:

  1. Sul meni tosi hyvin!! :) Mulla nyt ei oo itsestäni paljoo kehuttavaaXD varmaa 10kieltoo. Iha sama mitä tein nii silti tuntu et aina just ku pitäs hyppää se pelleilee ja kieltää.. Lopus meni vähä hermo nii oli kyllä aika sekasta mun ja sagan ratsastus:D Mut pitää niitä huonojaki tunteja tulla jotta hyvät tunnit tuntuu hyviltä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, sitku se hyppäs nii se kyl meni hyvi! :) Ja noiha se on!

      Poista
  2. Hyvältä se näytti ainakin kuvissa vaikken jäänyt katsomaan.:) Mut joo kiva postaus,sä ja Netta ootte ihana pari:3!

    VastaaPoista