tiistai 26. toukokuuta 2015

Mitä teen tänne kesällä?

Niin hiljaista, teidän osalta että pelottaa :D Ajattelin laittaa ehkä blogin kiinni koko kesäksi, koska voin kirjoittaa ihan paperille päiväkirjatyyliin, mutta ei oikein inspiroi tää hiljaisuus kirjoittamaan tänne netin puolelle. Kirjottaisin tätä Wordiin, jos en haluaisi että mulle tulee aktiivisia lukijoita. Kyllä te jaksoitte kommentoida, kun video ei toimi, mutta eeei, kun kysyn mielipidettä normipostauksessa, niin moni lukee postauksen, mutta ei jaksa/halua/tahdo kommentoida. Ei se haittaa, vaikka ei tahdo, mutta se että näkee että postauksen on lukenut lähes 100 ihmistä ja kukaan ei kommentoi, niin ei inspiroi tai tuo motivaatiota tän blogin suhteen. Kirjoittaisin teille varmasti enemmän, kun tietäisin että täällä on monta ihmistä postausta odottelemassa. Seuratkaapas siis blogin instagramia, jos olet aktiivinen lukija. @liisan_hevoselämää

Niin, no mitä te nyt haluatte, kommentoikaa tähän ja kyselkää kysymyksiä, joihin vastaukset tulossa videolla!

 Kaikki ideat otetaan innolla vastaan tai vaihtoehto 2 koko 2kk aikana postaan 2krt. Kelpaa mulle :) Nyt on siis aika vaikuttaa!!!

Ja vielä loppuun jos joku tulee valittamaan kuinka "painostan" teitä vähän jelppimään mua, on mulla ideoita, mutta en mä niitä kirjota jos katselija määrä on 30 luokkaa, täällä on nimittäin kummallisesti päiviä jolloin teitä lukijoita käy 80-100 välillä käydään 150 rajapyykissä. 


6 kommenttia:

  1. Lupaan ryhdistäytyä ja alkaa kommentoimaan :) tykkään sun blogista tosi paljon ja se on yks mun suosikkeja, mut oon vaan liian laiska:D

    Ideoita kesäpostauksiin olis esimerkiksi sellane "elämäni hevoset"-tyylinen juttu, mut sillai et esim paras esteponi, paras kouluponin, ihanin hoitaessa, söpöin, kaunein, nopein jne. Ja sitte kuvat ja pienet perustelut näistä hepoista.´Toivottavasti tajusit kosk tällane olis tosi kiva.

    Ja sitte vaikka sun unelmavarusteista, eli jos sul olis loputtomasti rahaa nii mitä ridakamoja ostaisit ja miks? perustelut ja kuvat tähän sitte :)

    ja sitte postaus mis voisit kertoo sun tallikavereista ja yleisesti tallihengestä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piristää nää kommentit :) Noi on tosi hyviä ideoita, ei oo tullukkaan tollasia mieleen :)

      Poista
  2. Jos se, että postaat 2kk kaksi kertaa "sopii sulle", niin miksi et sitten tee niin? :D Tykkään sun blogista, mutta välillä vaan ärsyttää kun tunnut olevan jotenkin tympeä tai ilkeä (en tiiä mil sanal sitä kutsuis) sun lukijoita kohtaan, kuten tässä postauksessa:( En sit tiiä saanko väärän käsityksen tai jtn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska en tahdo. Haluaisin postata useammin ja miten olet saanut sellaisen käsityksen, harmi jos tässä postauksessa sellaisen annoin :(

      Poista
  3. Mä luen kyllä sun blogia ihan aktiivisesti mutta en aina vaan kommentoi.:D Sul on kyl kiva blogi!:) Postaa kesällä silleen miltä susta tuntuu,toivottavasti tulee ees välillä postauksia.:) Kysymyksiä:
    Kaarela vai Viikki?
    Miksi halusit vaihtaa tallia?
    Lempiponi?
    Lempihevonen?
    Paras karkki?
    Lempiväri?
    Unelmien hevosesi/ponisi?
    Parasta Netassa?
    Mille talille menet kesällä leirille?

    VastaaPoista