maanantai 25. toukokuuta 2015

Kobbilla pitkästä aikaa

Maastossa loppukäynneillä

Kesäistä tunnelmaa ;)

Hehe :D Hijaiseloa ja vielä pahoittelut kun video ei meinannut toimia, mutta nyt toimii, löydät sen edellisestä postauksesta! 

Mitä mulle kuuluu?
Jaa`a, viimeisiä päiviä koulussa enne pitkää kesälomaa, ah se on ansaittu! ;) Kokeita tulee takaisin ja koulupäivät täynnä erikoisohjelmaa. Tänään 2h kässää ja sitten roskien keräilyä ja kotiin! :D Ratsastelut loppui mutta tänään käytiin Kobbilla, siitä lisää...

Kobbilla: 




Kantapäät alhaalla :D 
Tosiaan Kobbi on vanha, vuosimalli -89, syntynyt voikko issikka ruuna! herra on toiminut tuntsarina ja nyt ollut 11 vuotta tuttuni omistuksessa ja kävin sillä aktiivisesti 2013-2014 välisenä talvena ja nyt 2014-2015 talvena muutman kerran ja aina ollaan talvella oltu, myttä nytpäs mentiikin toukokuun lopulla. Herra liikkuu aika vähän viikossa, mutta kunto on ihan hyvä! Siinä on kyllä niin satavarma ratsu kuin olla ja voi. 

Haettiin Kobbi tarhasta, harjailtiin (kyllä lähti karvaa!!!) ja varustettiin, käytiin maastossa alkukäynnit ja kentälläkin  kerettiin pyörähtää, kunnes alkoi valmennus, kentällä siis taivuttelin ponia läpi. Ja mulla oli kannuksetki pitkästä aikaa jalassa.

Joo ja siis ratsastin tahalleen vähän löysemmällä ohjalla

Maneesissa, otin ravia ja laukkaa hieman ja heitin kaverin kyytiin. Kaverini ratsasti oikeastaan loput, maastossa käytiin vähän pidempi loppukäynti lenkki ilman satulaa ja herra oli kiltisti. :) 

HUOMENNA TÄRKEÄ POSTAUS SILMÄT AUKI! 
Kyselkäähän vielä kysymyspostausta varten muutama kysymykset tähän postaukseen ;)


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tää postaus ja Kobbi on söpö :D Toivon että jatkat blogias koska tätä on ihana lukee. Yritän olla aktiivinen kommentoija jatkossa. Mä en aina jotenkin viitsi kommentoida vaikka kaiken kyllä luen.

    Älä pistä blogia kesätauolle pliis!:)

    VastaaPoista
  2. Onhan se aika lutunen. :) Kiitos tosi paljon, piristi! :)

    VastaaPoista