sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kysymyspostaus!

Keväisen kyselyhetken aika! Ja siis vastaan kaikkeen asialliseen ja ylipäätään niihin mihin haluan, kysymyksiä kommenttiboksiin olkaa hyvä! :) Muistattehan käydä kurkkaamassa kahta edellistä postausta. 

3 kommenttia:

  1. Oletko viihtynyt ratsastuskoulussasi?
    Kerro ratsastuskoulun hyvät puolet?
    Lempivärisi?
    Ratsastuskoulun hevosista, niin lemppari satula istua?
    Isoin este?
    Ratsastustaso?
    Lempiväri?
    Netasta hyvät ja huonot puolet?
    Pahin tippuminen?
    Kenen hevosen selkään haluisit kiivetä ja ratsastaa?
    Mitä odotat kesältä?
    Voitko tehdä tallivideopostauksen?
    Voitko tehdä kesään liittyvän postauksen?

    VastaaPoista
  2. Vaikka tämä on ratsastusblogi, haluisin kysellä hieman muustakin vaihteen vuoksi. Toivottavasti ei haittaa :-)

    Nykyään puhutaan paljon, miten kouluissa on liian huono kuri, eikä oppilailta vaadita juuri mitään. Oletko sinä sitä mieltä, että tiukempi kuri ja järjestys lisäisi oppilaiden opiskeluintoa ja saisi aikaan parempia tuloksia?

    Jääkö sinulle koulunkäynnin ohella tarpeeksi vapaa-aikaa? Ehditkö nähdä kavereita, jos ehdit, niin kuinka usein? Vaikuttaako esimerkiksi kokeet vapaa-aikaasi niin, ettet pysty menemään ratsastustunnillesi (ja sen sijaan jäät kotiin lukemaan)?

    Suomen kansan kielitaito on laskenut huimasti, ja muun muassa ns. pakkoruotsin opiskelusta puhutaan paljon. Monet haluisivat lopettaa ruotsin pakollisen opiskelun kokonaan. Mikä on asenteesi pakkoruotsia vastaan? Haluaisitko ruotsin kielen valinnaiseksi, vai oletko sen opiskelun kanssa sinut?
    Onko kielten opiskelu nykypäivänä ylipäätänsä tärkeää mielestäsi?

    Kielistä puheen ollen, kuinka paljon katselet tekstisi rakenteita ja oikeinkirjoitusta? Päteekö sinun mielestä blogeissa samat oikeinkirjoitussäännöt kuin koulutehtävissä, vai saako bloggaaja kirjoittaa puhekieltä ja tehdä pilkkuvirheitä jne.? Häiritseekö itseäsi, jos kirjoitetaan väärin / pilkkuvirheillä / ilman kappalejakoja / puhekielellä / muuten vain epäsujuvaa tekstiä?

    Jotkut väittävät, ettei todistuksen keskiarvolla ole mitään väliä. Onko sillä sinun mielestäsi? Suhtaudutko koulunkäyntiin vakavasti, vai laiminlyötkö sen?


    Ja vielä viimeinen kysymys, joka varsinkin jakaa ihmisten mielipiteet. Onko älypuhelimista enemmän haittaa vai hyötyä? On todettu, että altistumme joka päivä älypuhelimien säteilylle, joka saattaa liioissa määrin vahingoittaa meitä. Näetkö älypuhelimet uhkana, joka tuhoaa ihmiskunnan - vai kehityskeinona ("pelastajana"), joka kehittää yhteiskuntamme kokonaan huipputeknologiseksi hyvinvointiyhteiskunnaksi?

    VastaaPoista
  3. Mielipiteesi kannuksien käytöstä? Onko asia ok, jos ratsastaja osaa niillä mennä - mutta menee niillä joka ikinen ratsastuskerta?

    Onko Kobbilla erilaista ratsastaa, kuin ratsastuskoulun hevosilla? Tunnetko siis toisin sanoen eroa islanninhevosen ja muiden rotujen (pv, erilaiset poniristeytykset, ns. "perusrodut") välillä?

    Kerro vähän Kobbin askellajeista jne.

    VastaaPoista