perjantai 1. toukokuuta 2015

Itkeäkkö vai nauraa...? +BLOGIN WAPPUKYSELY

Kun klikkaat tätä niin pääset blogin pikaiseen vappukyselyyn, jossa kysytään blogiin liityviä kysymyksiä. :)

Meillä oli toinen ope tänään ja listassa luki Netta. Siinä tilanteessa en sitten tiennyt itkeäkkö vai nauraa... Ei tehnyt jostain syystä mieli kavuta selkään.

Netta oli aika löysä ja tosi erilainen Redin jälkeen. Laukassa se meni mun mielestä aika lujaa, mutta open mielestä se oli sopivasti pohkeen edessä. :D Sitä se vähintäänki sit oli. 
Niin surkeeta ravia, että huhhuh, istunta itsessään ihan fine :)

Tein muutamat ympyrät ravissa ja siirtymiset ravi-käynti-ravi. Netta oli vielä aika hidas ja sitten alettiin tosiaan laukkaamaan hirveesti en ympyröitä tehnyt, kunhan pallo oli pohkeen edessä. 
Oonko heilahtanu vähän liian eteen...? Ja poni nukkuu 

Esteet oli valmiiks jo aika isoja. (60-70cm), joa on mulle jo suht korkea ja varsinkin Netalla ne tuntui vielä isommilta. Hypättiin kerran, kaksi pysty jonka alla oli muurin paloja ja yksi sininen pysty. Netta tuli aika hyvin, ehkä turhan lähelle.

Tämä oli jälkimmäinen hyppy, mutta blogger völttämättä halusi laittaa tän kuvan nyt tähän....

Netta aina viimeistelee hännällä :D
Aika kivaa räpellystä tämä eka hyppy

Uusi lähestyminen vielä
Sitten tultiin trippeli ja no siinä kävi köpelösti. Netta hyppäsi kaukaa ja nöin ollen keilattiin viimeinen puomi ja jäin tietty jälkeen ja lensin kaulalle. Kuten kuvista näkee lähellä olin tippua (onneksi mulla on apinan kanssa jotain yhteistä). Sain niskasta jotenkuten kiinni ja ponnautin pyllyn takaisin satulaan. Tultiin este vielä 2krt eka hieman huono sekin, jälkimmäinen parempi.
Kaukaa lähti

Ja näin taitavasti ilmalento jatkui...

Huomaa takajalka trippelin 2 ensimmäisen puomin välissä...

Kolmas puomi keilautuu ja matka maahan voi alkaa..

Apina

Sain siis tosiaan kavuttua takaisin satulaan, vaikka jossain kohti näyttikin, että maa on seuraava mitä vastaan tulee.
Uusintayrityksellä ongelmitta yli!
Sitten lepo 5min ja ohjat käsiin ja radalle. Sai päättää minkä kokosena hyppäsi ja (onneksi) päätin tulla samalla korkeudella, mitä oltiin alun verkkahypyt tultu.
Siinä rata. Yrittäkää saada selvää!
2. b) tosiaan okseri, 4. se jonka alla muurinpaloja ja 5. trippeli

Rata oli monimutkainen, mutta oikeassa kierroksessa hieman kaarevasti hyppy portille, josta tiukempi käännös C-päädyssä ja puolirataa leikkaa sarjalla okseri-pysty, vasempaan kierrokseen pitkän sivun linja pysty-pystymuuri. Sieltä vasen kierros jatkuu trippelille vastakkaiseen suuntaan mitä sarja puolirataa leikkaa ja laukassa oikeassa kierroksessa pysty L-päädyssä tiukassa kaarteessa ja vasemassa kierroksessa pitkää sivua pitkin, C-päädyssä loivasti kaartaen alun portille ja töks, tuli aika yllätyksellä joten selällenhän mä sieltä alas tulin..

Este nro 3. lankulla menossa 
trippeli eli este nro 5

este nro 6

Ja nro 7:lla tuo kuvassa oleva portti ja mä siinä sitten tipuin kun kiels niin yllättäen
Uusiksi kielto ja uusiksi ja tipun vauhdista jaloilleni. Vielä 2krt kielto, kunnes toin sen käynnissä esteen eteen pysäytin ja näpäytin raipalla pohjeen taakse. Vielä kielto... Ja sitten ope tuli esteen ja pitkänsivun aidan väliin seisomaan ja Netta menee superhyper vauhdilla yli :D
Jos olisin pitänyt harjasta kiinni j apitänyt pyllyn satulassa, niin oltaisii tuoltakin vältytty...


Tyylikästä, tosiaan portti jolle hypystä tapltiin on tuo kuvassa vasemmalla näkyvä

Ja ihan jaloilleni rantauduin. :)

Ei, ei mua sattunut. Vähän toki ärsytti, kun poni mua kiusas, mutta ei kai siinä mitään. Ope sanoi, että muu osa radasta meni hienosti, lukuunottamatta porttia. Ja siinä aloin kyllä itse vähän jännittämään ja pelkäämään jolloin Netta kiusas mua uudelleen. Se jo alussa pystymuurille (tarkoitan sitä pystyä jossa alla muurinpaloja) tultaessa yht'äkkiä kääntyi 180 astetta ja lähti omille teilleen siis ei kieltänyt vaan olin vasta 10m päässä lähestymässä. :/ Tässä vielä video kun lopulta päästiin portista yli ja sitten poni lähti vähän viemään ;D Ei poni ole poni ilman ponimaisia ominaisuuksia, eikö? ;)



1 kommentti:

  1. Sulla on käsi aika suorana ratsastaessa, yritä saada kyynärpäihin vähän kulmaa

    VastaaPoista