sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Lauantaina oli sitten valkka joka ei mennyt yhtään putkeen ja kuvia tunnista ei valitettavasti (onneksi) ole! Kaikki meni pieleen kun tehtiin niin että voltti toiseen päätyyn, siitä yksi kerrallaan lähdettiin ravissa ja R:ssä laukka ja pääty-ympyrä laukassa ja vielä uraa pitkin S:ään. Eka kerta meni hyvin, toisella kerralla Masi lähti kurittomasti ja se ei kääntynyt ympyrälle ja ongelma sai jatkoa. Siinä sitten rauhoitettiin ponia ja mentiin työskentelemään pääty-ympyrälle ja siinä sitten ravi-käynti-ravi ja ravi-laukka epäonnistui käynti-laukka-käynti ym. ja siinä vierähtikin 10min ja valkka loppui. Meidän valmentaja antaa tosi suoraa palautetta ja itku kurkussa maneesilla lähdettiin. Mutta suurin osa oli tietty mun vika, mutta tuo ponikin otti osaa tähän surkeaan pelleilyyn. Ei, ei vaan voi tajuta välillä mua itseäni ja Masia. Mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna A) En ikinä tule olemaan kouluratsastaja. B) Valitsin liian vaikean ponin tähän valkun. Tää vaan ei enää toimi. Tiedän. Ensimmäinen alamäki ja valitan, mutta niin se vaan on.
Puhelinlaadulla elellään. Ekassa kuvassa rapsuttanu Masia ja tokassa laitan satulavyötä ja poni purkaa äkäisyyttään riimunaruun.

Ensi viikolla mulla on kolme koetta. Eli koeviikko ja missäs muussa tämä viikonloppu on mennyt. No näillä (toistaiseksi) lämpimillä säillä ulkoillessa. Ens viikolla kylmenee. Missäs mun topparatsastushanskat ja lämmin takki lojuukaan? 
Olin myös koko tän päivän ulkona ja klo 8.12 heräsin ja 9.30 lähdettiin kävelylle kummitätini kanssa ja tunnin päästä eli 10.30 palailtiin kotia ja muutenkin oli tänään koko aika ulkona ja imuroin autot ym. 
Heh aika söpöjä, mutta myrkyllisiä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti