tiistai 30. syyskuuta 2014

Valokeilassa Nasse

Millonkohan olen viimeksi kirjoittanut kunnon postausta blogin päätähdistä Nassesta? No nyt ainakin olen. Eilen siis oli ihan normaali tallipäivä ja tallilla olin joskus 15.55 about ja menin kentälle katsomaan onko lantaa siivottavaksi ym. Siitä menin hoitajien huoneeseen ja laitoin kamat sinne, kipaisin tallissa ja syömään. Syömästä menin taas kentälle kurkkaamaan onko hommia ja siitä laittamaan Nassea kuntoon. Poni tosiaan meni alkeiskurssille ja laittelin sen sinne rauhassa ja ajan kanssa hoivaillen kuntoon. :) Kyllä siitä vaan päivä piristyy, kun saa sen kanssa puuhailla oikein rauhassa, kunnolla ja huolellisesti. 
Kumisualla kun rapsutti, niin poni kyllä tykkäsi ja kun karsinan turvetta katsoo siellä on aika ihanasti korvatuppoja, joita lähtee jo Nasusta vaikka se ei kovin pörhöllään näytäkään.
No mitä pieni pallero.
Kumisuan jälkeen Magic Brushilla lähtee ihan kivasti kaikki irtokarva jota tuli sualla pyöritellessä. Ja väli spiikkinä, joku Viikkkiläisistä varmaan on kuullut, että Masi on kunnossa, niin väärin. Se viime perjantaina oli saikin jälkeen tunnilla ja puhdas oli, kunnes koitti lauantai ja oli epäpuhdas ja nyt se on sitten uudella saikulla... :(
Siellä se nautti päikkäräreitä. ❤️
Ja pölärillä harjaus
Silmäkuva :D
"Otetaas näin kuva!"
"Joo se oli hyvä. Nyt yks vielä sillai tällei!" 
Jalkojen hoitoa A' La Liisa vai miten se nyt onkaa :D
Ei ylettyny kutittaa. :(
Kaviot.
Hiukset hyvin :D
Häntä myös!
Penkki selkään ja huopaa vähän eteenpäin.
Tosta huovasta, kun se on siinä lattialla tulee aina jotain turvetta niin pyyhin sen pois.
Romaani tai mikälie karva hyvin. Vihaan jos se on ihan vinossa tai jtn.
Vyö kiinni!
Siinä se pallo tyytyväisenä odottelee.... ❤️

Siinä se penkki lepää.
"Joo mua ei vois niinku vähempää kiinnostaa, et en oo avaamas suuta..."
Kattokaa Nassee


Ilme 10+

Hienoin! <3

No niin tässä tää menijän poseeraus! Ainakin Nassen mielestä tää ois niinku hyvä... :D
Mäki päätin et tää on tässä...
Vaan ei olekaan! Tää on jotenki tosi kiva kuva musta ja Nasusta
Pus pus paras! ❤️
Masi makoili tosi paljon niinku kaikki muutkin ja se näyttää aika poissa olevalle jos niin voi sanoa. Poni parka... Jos sille jotain käy tai jos kumpikaan rakkaista poneista Masi tai Nasse myydään Viikistä, niin sitten laitetaan kyllä vanhemmat tiukoille!
Marketta
Sunny saa päättää poseerauksellaan postauksen! Toivottavasti tykkäsitte, vaikka osa kuvista tylsiä, mutta Nassen vaan piti nyt päästä oikein kunnolla valokeilaan. Ja siis myöhemmin kun se meni alkeiskurssille, niin pesin herran ruoka ja juomakopan, jonka täytin vielä puhtaalla vedellä. Ja tietysti pesin suitset. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti