tiistai 6. lokakuuta 2015

Vaihelu virkistää!!

Kyllä. Se on fakta. Olin, jo sisäisesti ehkä hieman väsähtänyt siihen, että menen aina Redillä. Joka kertahan meillä on onnistunut, joten miksipä ei!? Mutta huomasin tänään tallille mennessä ja listaa lukiessa, että eri poni listassa piristää! Tuli ihan uusi fiilis lähteä tunnille. No niin kyseessähän oli teille enemmän tai vähemmä tuttu Netta! Jeee... ai niin linjoja... "En haluu mennä, Netalla. Pitäiskö vaihtaa? Sehän heitti mut sille portille. Ne esteethän on sille isoja. Toivottavasti meillä on vaan puomiesteitä..."

Sieltähän ne takaraivossa kummitelleet haamut tuli. Ope rakensi meille kentälle tehtävää ja eikö siellä ollut se pirun portti ja vesimatollinen pystykin! Eiiiiii! Sitten muistin, että se oli silloin, nyt on nyt ja ratsastan kaikki ihan loppuun asti, vaikka kuinka huonosti käykin, se on nyt pakko mennä! 

Alotettiin eka hyppäämällä pystyä, joka oli pitkän sivun alussa, uran sisäpuolella. Ja Liisa päästi tyhmänä ponin liukumaan ohi!!! EI NÄIN! Uusiks tuli hyvin. Tultiin vielä kerran isompana n. 60cm, jonka jälkeen tultiin niin, että jakettiin suoraan 6 laukalla kohti porttia! Jäin varmistelemaan liikaa, istuin liian "loppuu asti" ja jännitin. Tuloksena = kielto. Uusiksi ja lopetan ratsastamisen ja kielto. Kolmannella raippa ulkokäteen ja lopetan ratsastamasa agressiivisen hätääntynesti, jalat kiinni ja yli. Sen jälkeen ruvettiin tulemaan pysty-pysty 7 laukan kaarevaa linjaa.
Pirun keltavihree portti! ;D

Tykkään jotenki täst kuvast, vaik en mun ilmeest :D

 Netta tuli sen tosi hyvin ja olin omaan ratsastukseenikin tyytyväinen! Ja sitten tultiin viel kolmatta eri linjaa, joka oli vesimattopysty jolta kaareva portille. Jalka kiinni ja oma pää mukana menossa ja molemmista supersiististi yli, ainoo vaan että laukka ei vaihtunut vesimatolla, joten tulin uusiksi ja korjasin ja näin Netta ei valunut portilla oikeaan reunaan! Sitten kaikki pötkönä eli ratana siinä 60cm korkeudella.
Täs viel tällanen selkeyttää tätä (jos ees selkeyttää :D) tosiaan portin kohdalla pitäis olla 2. ja 6.
Rata oli sujuva, mutta en saanu 4. vaihdettuu laukkaa oikeeks, joten jouduin tekemään ympyrän ja kaartamaan uusiks vesimatolle ja meno jatkui portille. olin tunnin jälkeen tosi tyytyväinen enkä jääny vatvoo niitä kieltoja, vaan sain homman nollattua ja pakko sanoa, että onhan se Netta vähän possuponi! <3 Mut se on ihanan haastava ei vitsi tykkäsin ku se laitto mun pään vähä ajattelee, etten voi vaa matkustella, niin ja vielä tähän loppuun pitihän sen possuponin vielä alkuverkkojen jälkeen säikähtää jotain ja pyrähtää johonkin ilmansuuntaan. ;) Heh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti