perjantai 2. lokakuuta 2015

Pellolla ilta-auringossa (video)



Redi poseeraa aina näissä, joissa säädän jalustimia tai kiristän vyötä :D

Taas kerran löydettiin kaikki hevoset kävelemästä pellolta alkukäyntejä. Luulin, että Redi olisi ollut ihan tylsistynyt jja väsynyt pellolla laukkaamiseen, sillä niin moni muukin tunti meni pellolla viime viikolla. No ei Redi ollut väsymystä nähnytkään ja Redi kävi ihan ylikierroksilla. 
Aloitin tunnin pitkäjänteisemmällä käyntityöskentelyllä. Redin piti taipua, olla suora ja ohjan sekä pohkeen välissä. Kynnissä tein kahdeksikkoa ensin hieman isompana ja sitten pienempänä tein aina pysähdyksiä vähän joka väliin. Sitten otin kevyttä ravia isolla ympyrällä molmepiin suuntiin ja istuin alas, kokeilin tehdä ravissa hieman avoa, joka sujui paljon odotettua paremmin! Redi teki tosi kaunista ja tahdikasta avoa, sekä oikealle että vasemmalle. 
Näin sen pitäisi kulkea, kattokaa mun ohjia :P



Otin pari järkevää pätkää laukkaa ympyrällä ja Redi oli aluks ihan räjähtämäisillään, mutta ratsastin ympyrää niin kauna molempiin suuntiin, että sain hevoseen otetta ja säädeltyä laukka lyhyemmäksi ja pidemmäksi! Sitten otin yhden rauhallisen laukan suoraan ja sitten alettiin päästelemään ja hyvä, että pysyin kyydissä :D No mua jäi ärsyttämään e kuinka vedin Rediä suusta ja otin ohjalla tukea itselleni enkä tajunnut laittaa käsiä harjaan. :/ No se ei Redin menoa haitannut!

Redin ilme ku ei tee mieli käänytä :))))) 
Tässä meno on jo rauhttonu
Pylly ylös

Toi karva näyttää ihan sairaan paksulle tuolla satulan alla!

Tässä näkyy kuinka vedän ohjasta, saadakseni vaan itselle tasapainon :/
Kuvia on paljon ja alhaalta löytyy pari lujaa päästelypätkää! Mutta ensimmäinen laukkapätkä on ekasta rauhallisesta laukasta päätyn.
Ja Liisa vetää

Kyllä työntää ;)

Redin ilme :D

Mua vähän vaa hymyilyttää ton jäniksen touhut! <3

Väsynyt pallero <3

Vad gör vi?

"Kato Redi ny kameraa!" Tosiaan käytiin ton 105cm okserin edessä testaamassa, kuinka pienille ja urpoille näytetään!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti