keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Huhhuh!

Miksi onnistun olemaan kipeä aina ratsastuspäivänä...? Miksi juuri sillon kun hypätään esteitä? Jumppasarjaa. Miksi sillon, kun olen katsonut maailman huippuja ja motivaati ehkä korkeimmillaan ikinä?! Miksi pitää tulla koulukisat? Niin ja kohta joku tulee kertomaan, että ei oo pakko osallistua, ei olekaan! Mutta siitä näkee perusatsastuksen kehityksen! Ja pääsen pitkästä aikaa menemään kannuksilla. :) Siis ne kisat ja ehkä sitä edellisellä tunnilla. 

Pohdin ja lohdutan itseäni kuvilla. Kaverini oli mennyt Netalla ja kertoi, että heitä ei ollut kun kolme ja Netta oli super! Tää on tosi kiva aina kuulla! :) Ja niillä oli ollut 6 hyppyä ja alussa ja lopussa puomit ja esteet korkeudella 60-70cm. On aina kiv a kuulla miten tunti on mennyt, kun ite on poissa! Mutta ens viikolla sitten istuntaa hiomaan ja koulutreeniä. 

Mulla on koulussa koe rupeama ohi ja saan hengähtää, ai niin ens viikolla onkin jo matikan koe jes..! Hyvin menee toistaiseksi, katotaan mitä ruotsin, kemian ja matikan kokeesta tulee. Ootte nähny nää kuvat jo miljoona kertaa, mutta:
Dressagee vähä, lol :P

Tykkään täst kuvast <3

Peppi ei tykänny dressage ideast :D
Lisää kuvateksti

Pepin apuohjien nimi on thiedeman 
Näin niiden hevosten kuuluu kulkea 
90cm :P 
Minä :D

Peppi <3 
Esteratsastaja henkeen ja veree <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti