torstai 15. lokakuuta 2015

Keitä mä odotan HIHS:n 2015!

Tässä postaus esteratsastajista, joita odotan HIHS:n. Idean sain "Kun omaa ei ole" -blogin arvonnasta. Menkää ihmeessä osallistumaan siihen! :)

Meredith Michaels-Beerbaum (ei tulossa)
Ratsastaja, joka ei osallistujalistojen mukaan ole HIHS:n tulossa, joka on harmi. Tämän naisratsastajan ratsastus miellyttää silmääni, eleettömällä ja ammattimaisella ratsastuksellaan. Viime vuonna Meredith kilpaili Jäähalilla, hevosensa Fibonaccin kanssa. Meredithillä myös huhutaan olevan paras "pohjeasento", joka säilyy myös täydellisenä esteen päällä. ;) Sitä vaan tavoittelemaan!

Videolla kaksi rataa!!! http://youtu.be/Y5ubVSo_yx4



KEVIN STAUT JA PATRICE DELAVEAU
Suuret nimet Ranskan kokoonpanossa, vuonna 2013 Patrice ratsasti voittoon oriillaan Orient Express. Tämä ori miellytti ihan hirmuisesti mun silmää! Erittäin hyvä aikaratsastaja, varokaa vaan! ;) Ja sitten, ihan mun lemppariratsastaja, Kevin Staut. Oihh... Tästä ei voi sanoa muuta kuin tykkään erityisen paljon tämän ratsastajan tyylistä. Niin hienoa!!! Kevinhän ratsastaa Haras Des Coudrettes -siittolan hevosia, niinkuin maamiehensä Paricekin. Kevin Stautin hevosista silmiin on pistänyt eniten, tempperamenttinen ruuna Le Prestige St De Hus, joka oli myös Juulin käytössä jonkin aikaa. Tämähän hevonen ei ole Kevinilläkään ollut jo muutamaan vuoteen, mutta tykkäsin tämän parivaljakon yhteistyöstä. Toinen on sitten tämä ihana Silvana-tamma, aivan ihanan symppiksen oloinen tamma. 

Tässä menoa Patrice ja Orient Express HIHS 2013 uusinnassa http://youtu.be/8lHb45Xljnk videon lopussa näkyy myös vilaus Kevinistä verryttelyalueella.
Kevin Staut ja Silvana https://youtu.be/7kkJBoDlUVI


MARCUS EHNING 
Aivan eleetön ratsastaja, niin kaunis, hiljainen, odottava ja hevosta kuunteleva tyyli ratsastaa. Kaikki hoituu silmänräpäyksessä ilman, että se näkyisi. Varma, tarkka ja kokenut ratsastaja, jonka ratsastusta on ihana seurata. Huoh! Wau... Videota katsellessa, ihailkaa!
http://youtu.be/6VoIL3CuqeI Videolla Marcus, oriin Cornado Nrw kanssa. Videolla kaksi rataa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti