sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Tuplanolla ja 2. sija!


No niin! Nyt se vasta onkin mukava kirjoittaa postausta.

Menin tallille puoli kymmeneksi ja ratsunani oli sekä 60-70cm, että 40-50cm Paavo. Ensimmäinen luokka oli tuo 60-70cm.

 Kierrettiin kerran pelto ja alettiiin verryttelemään hevosia ja otettiin verkkahypyt pystylle ja portille. Pystylle tökkäsin jalalla juuri viimetipassa jolloin tuli vähän huonoja hyppyjä, mutta ei se mitään. Paavo oli ihan jees ja lähdin kolmantena rataa hyppäämään.




Rata oli aika hyvä, siinä oli tyyliarvostelu ja veikkaan että sähläsin liikaa, mutta oli aika hyvä!
Kuvat verryttelyssä

Sitten pellolle takasin kävelemään ja 40-50cm pystyi alkamaan! Siinä ratsastin rauhassa ja ne oli kyllä aikamoisia kavaletteja hypätä! :D Ei se mitään rauhassa tuli hyvä nolla siitäkin ja sijoitus toiseksi! :)



Paappa oli ihan super, vaikka isomman luokan okserit mua vähän jännittikin, mutta nyt ei voi kun hymyillä noiden nollien ja sinisen ruusukkeen kanssa! <3 Näin nähdään, että myös alle 80cm radat on sujuvia ja sain vaihdettua laukat tosi hyvin laukassa, eikä näin ollen vastalaukka kaarteita tai "ravirikkoja". Hyppään vielä toki paljon 70cm alle, ennenkä sitten 80cm, voi olla että tämäkin oli tuuria... ...tai sitten taitoa! ;)

RATAVIDEO TULEE VASTA ENSIVIIKOLLA! Käykää osallistumassa myös kysymyspostaukseen!!! http://laikkuponitjaliisa.blogspot.fi/2015/03/realistiset-tavoitteet-kysymyspostaus.html

Ja siis radoilla mulla oli mielessä pitää täysin sama rytmi ja laskea laukka-askelia vaikka niitä olisikin 15 jossain välissä, kun laskee ja rytmi pysyy samana niin paikat tulee automaattisesti. Tämän vinkin sain YouTubissa, Evention TV kanavalta. Suosittelen katsomaan, selostus on englanniksi.
Toki onnistuinhan mä parissa paikassa tökkäämään! :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Ja ihan superhyper paljon onnea sulle!! :D ;) olet varmaan tosi ylpeä itsestäsi? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja onhan sitä aika hyvä fiilis, kun viime kisoissa kuitenki kolme kieltoa :D

      Poista