lauantai 21. maaliskuuta 2015

Realistiset tavoitteet (KYSYMYSPOSTAUS!) <- alhaalla ohjeet

Nyt on hyvä aika tulla kertomaan vähän tavoitteista jotka olen saavuttanut ja tavoitteista joita vielä asetan. Tavoitteita on kolme gategoriaa: loppu kevät, kesän leirit, syksy (talven tavoitteet vasta syksyllä).
Yritän tehdä tavoitteista realistisia ja homman nimihän on se, että nyt astean loppukevääksi tavoitteet, kun kausi on loppunut kerron teille miten tavoitteet onnistuivat ja samalla kesän tavoiteet leirille ja taas kerrotaan miten onnistui ja asetetaan syksyn tavoitteet jne. jne.

Hemuli <3


TAVOITTEET LOPPUKEVÄÄLLE:

Ensimmäisenä varmaan ratsastaa sileällä ilman turvaiiviä, ainakin muutamia tunteja, jotta saan ryhdin vielä paremmaksi. 

Toisen olisi vielä mahdollisesti jopa 3 kisat! Yhdet on jo tulevala viikolla, mutta vielä kahdet sen jälkeen olis tosi hyvä! :)

Nostaa oma taso vakioksi ainakin sileällä HeB, (toivon syksyllä pääseväni 80cm ratana). 

Hypätä rauhassa ja hyvällä varmuudella sujuvasti alle 80cm ratoja ennen kuin katsotaan sen pidemmälle esteillä.

Saada avut entistä näkymättömämmiksi ja saada omaa peruskuntoa paljon paremmaksi.
                                                                                                                                                                   

Uudelle tallille mulla ei nyt ollut kummallisemmin tavoitteita, koska ei oikein vielä tiennyt mitkä on realistisia ja mitkä ei, se riippuu paljon myös siitä mitä hevosia saa alle. 

Sellaista siis ja nyt ensiviikolla mulla on kokeita, mutta tiistaina tulen kertomaan tunnista ja kisoista sitten viikonloppuna. 



LOPPUUN JULKISTAN KYSYMYSPOSTAUKSEN! OHJEET:

Kerro jotain kehitysideoita tai blogin hyviä puolia samassa kommentissa jossa esität kysymyksesi, kysymys aikaa on 4.4 saakka eli 2 viikkoa. Jos olet jo kerran kertonut jotain blogistani kommentissasi ja laittanut kysymyksen, niin voit laittaa vielä lisää kysymyksiä, jos tulee vasta myöhemmin mieleen eli palautetta blogista ei tarvitse antaa moneen kertaan! 

VASTAUKSET JULKAISTAAN 5.4. ja joka postauksessa on linkki tähän postaukseen, että pääsette helposti kysymään jos tulee vasta myöhemmin mieleen jotain.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäisenä varmaan ratsastaa sileällä ilman turvaiiviä, ainakin muutamia tunteja, jotta saan ryhdin vielä paremmaksi.
    Turvaliivi on hyvä olla päällä, vaikka ratsastaakin sileällä ja sillä ei ole mitään tekemistä ryhdin kanssa.
    Ryhti lähtee omasta takaa ei turvaliivi sitä pilaa vaan suojelee sinua ja sisäelimiäsi, jos sattuisit tippumaan.
    Ollaan kuitenkin elävien olentojen kanssa tekemisissä, joten oma turvallisuus on hyvä muistaa. Eihän kypäräkään pilaa pään asentoa ja pidät kypärää turvallisuuden takia.
    Lisää treeniä ja harrasta myös muita lajeja, jotka tukevat sinua ratsastuksessa eli ei muuta kuin ulos lenkille, puntille ja jumpalle.

    VastaaPoista