tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kohti auringonlaskua

Tänään ratsuna toimi Paavo. Tosiaan Paavo on oliko se nyt kunnioitettavat 23-vuotta. Sen taso on HeA ja sillä on kisattu 135cm kansallisella tasolla.

Paavo oli tosi kivan pyöreä ja rauhallinen joten päätin mennä ilman satulaa ja oli muutenkin toivetunti.
Kaarrosta lähdettyä oltiin alkuverkat seuraa johtajaa. Tehtiin pohkeenväistöä, mentiin naisten satulaan ja Paavo päätti juuri kun olin naistensatulaan menossa vetäistä ohjat kädestä vähän reippaammin niin enkö mä löytänyt itseni jaloillaan maasta.

Sitten alettiin tosi nopeasti laukkaamaan ja ravaamaan samalla kun oltiin seuraa johtajaa.
Paappa liikkui oikein kivasti, ravi hieman pompotti, mutta laukka oli super pehmeää ja Paavoa ei tarvinnut koko aika muistuttaa eteenpäin, niin helposti se laukkasi ja välillä innostui vähän liikaakin.
Sitten mentiin lyhyelle sivulle riviin karautettiin täysiä laukkaan ja yritettiin mennä vapaana olevalle tötsälle eli vähän kuin ihmisten tuolileikki. Hävittiin molemmat kierrokset kun jarrut katos eli en kerennyt pysäyttämään tötsän kohdalla. Sitten menin sivuun odottamaan että muut leikkii loppuun mutta Paavo innpstui laukkailemaan muiden kanssa, joten menin aina suosiolla "mukaan" riviin vaikka hävinneitähän me oltiin. :D
Nämä kuvat ei siitä leikistä.
Seuaa johtajaa leikissä alkuverkoissa oli kerran ohjeena ratsastaa takaperin...
Alkuverkoissa tipuin vielä kerran, kun seuraa johtajaa -leikissä piti koskettaa jakkaraa käsillä tai jaloilla ja sitten menin makaamaan Paapan selkään, mutta kun yritin kurkottaa jalalla jakkaraan niin liuinkin alas :D 

Lopuksi mentiin kävelylle pellolle, niin tyytyväinen vanhaan Paappaan, joka taitaa olla ikinuori. ;)

Ensiviikolla esteissä aiheena linjat ja menen tietty Paapalla. Ensiviikolla myös kisat jossa suunnitemien mukaan hyppään kaksi luokkaa. Saatte kyllä muita päivityksiä nyt viikon aikana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti